fbpx

Pink és piros, a tavaszi szezon legdögösebb színkombinációja

Készülj fel, a tavaszi divat idén csakis a pinkről és pirosról fog majd szólni!

Amióta ez a színkombináció berobbant a 2019-es Emmy-díjátadó vörös szőnyegére, a legnagyobb divatházak is mindent pinkben és pirosban látnak az idei tavaszi szezonban. Ezzel a nem mindennapi, kontrasztos párosítással könnyen ki tudsz tűnni a hétköznapokban is, de egy ilyen színű blúz egy fekete nadrággal bármelyik irodában is megállja a helyét.

Sőt, mint ahogy azt Erzsébet királynő is bebizonyította ez a kombó akármelyik hivatalos eseményre is tökéletes választás lehet, csak győzz válogatni a lehetőségek közül.

Engedd nyugodtan szabadon a fantáziádat és ne félj játszani az anyagokkal és textúrákkal, a végeredmény mindenképpen egy stílusos look lesz, mely bármelyik testalkaton jól mutat. Összeszedtem Neked néhány inspirációt, mely megkönnyítheti ennek a szuper trendnek a beépítését a mindennapjaidba.

View this post on Instagram

🌸 + 🥀 // 📸: @ourdailyedit

A post shared by 💘 pink + red ❤️ (@pinkplusred) on

Azonban nem csak a ruháidon néz ki vadítóan ez a két szín, a sminkednek és a manidnak is ad egy friss, légies lendületet ez a párosítás attól függően, hogy mennyire mélyíted el az árnyalatokat.