fbpx

Ezeknek az Insta oldalaknak hála nem ment még el teljesen az eszem

Legyen szó vicces életmód tanácsadásról, zen képekről vagy édes gazdikereső kutyás fotókról, ezeket az Instagram feedeket böngészve sokkal jobban telnek a napjaim az önkéntes karanténban (is).

Lassan már két hete nem mozdultam ki a lakásból bevásárláson és kutyasétáltatáson kívül sehova, szóval a szabad óráim mennyiség igencsak bőségesnek mondható. Persze, a klasszikus sorozatfüggés, olvasás és főzés mellett én is rámentem az Instás tartalmakra, viszont a bullshit influenszereket már egy ideje nem bírom elviselni. Így találtam rá ezekre a gyöngyszemekre:

@manna_fta

Dezső Marianna tetoválóművész munkásságát már egy jóideje követem, azonban be kell vallanom, hogy nem a frappáns vonalas tetkói miatt lettem teljesen szerelmes ebbe a nőbe, hanem a zseniális Insta sztorijai miatt. Eleinte csak táncolásra, bolondságokra és jó zenék hallgatására okította a népet, de az életmód tanácsadásait és az igazi „megmondásait” is mindig érdemes elcsípni egy-egy nap végén. Ha rossz a kedved, mindenképp térj be virtuális megmondó óráira, hiszen nem csak okosodni, de mulatni is fogsz egy jót.

@the_sentimentalist

Kászonyi Dorka, ékszertervező Insta oldala felér egy stílusterápiával. Nem elég, hogy a saját tervezésű ékszereit is kiposztolja, ezeket mind úgy teszi, hogy egy tökéletes és harmonikus feedet teremt vele, amire öröm ránézni. Ha inspirálódásra vágysz, akkor mindenképp csekkold le!

View this post on Instagram

summer memories 🌞

A post shared by the Sentimentalist (@the__sentimentalist) on

@virageknal

Papp Virág, illusztrátor Insta oldalát a cicis vászontáskái és puncis kitűzői óta lelkesen követem, legutóbbi sorozatai pedig teljesen levettek a lábamról. Az egyik ilyenben a különböző kötődési stílusokat és azok jellemzőit mutatta be saját készítésű képeivel. Most pedig, a jelenlegi helyzetre reflektálva elkészítette Karantina című sorozatát. Virág felkérte követőit, hogy osszanak meg vele minél több akward otthoni karanténos szitut, melyek közül a legjobbakat ábrázolja. Zseniális kezdeményezés!

@fogadjorokbeegykiskutyat

A Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát állatmentő szervezetének Instagram oldalának minden posztja aranyat ér. Nem csak az irtó cuki gazdikereső kutyusok képei rabolják el rögtön az ember szívét, de a leírásokat olvasva teljes bepillantást engednek mentvényeik személyiségébe. Mindig drukkolok, hogy a kutyusaik a lehető leghamarabb rátaláljanak a tökéletes gazdira és szerencsére, a szervezet ezt a jó hírt mindig közli a követőkkel is.

+ 1 @haleydrewthis

Az amerikai illusztrátor, Haley Weaver képeitől mindig egy pillantás alatt jobb kedvre derülök. Az alkotásaiban van valami szívmelengető, mély üzenet és jó tanácsok híján sincs ez az account. Ha éppen rád fér egy kis extra boldogság löket, akkor érdemes végig böngészned a képeit, tutira te is találsz itt olyat, amivel azonosulni tudsz.