fbpx

3 magyar divattervező, akikről még tuti te sem hallottál!

Ha egyedi, fiatalos és menő ruhákat szeretnél, akkor ezekről a fiatal divattervezőkről neked is tudnod kell!

VIKTORIABOLLA

Bolla Viktória anno bloggerből és Insta influenszerből nőtte ki magát a dizájner szintre. Viki ruhái mind-mind szuper nőiesek, letisztultak és könnyen kombinálható darabok. A márka egyik legmenőbb kapszulakollekciója az „Inspiráló nők” címet viselte, ahol Viki olyan erős és motiváló hölgyeket kért fel a közös munkára, mint Epres Panni és Ott Anna.

View this post on Instagram

✨Virtuális First Shopping Event ✨ Egész nap azon törtem a fejem, hogy hogyan tudnám valahogy a First Shopping Event lehetőségét biztosítani, aztán egyszercsak kipattant a fejemből, hogy mi lenne, ha virtuálisan tartanánk meg?!? 🙃 A teljes webshop átalakul egy visszaszámláló oldallá jövő hét csütörtökön, de a First Shopping résztvevői felhasználó nevet és jelszót kapnak majd ahhoz, hogy a visszaszámláló oldalról a kulisszák mögé léphessenek! Péntek délutántól egy exkluzív videóval várom majd őket ott és lehetőségük nyílik elsőként megvásárolni a tavaszi kollekció darabjait, valamint az előző kollekciók darabjait óriási kedvezménnyel érhetik el! 🤗✨ Ráadásul mivel a First Shopping Eventen házhozszállítási díj nem lett volna, így a virtuális résztvevőknek a szállítási költségét is én állom majd! 💕 Mit szóltok?!? 🤗 Aki szeretne ezen részt venni, annak semmi más dolga nincs, mint: ✨Kommentben megírni melyik ruhadarab tetszik a legjobban a tavaszi kollekcióból✨ (ehhez highlightsban találtok segítséget) Március 18.-án 25 résztvevőt sorsolok ki a kommentelők közül❤️ Remélem örömet tudok szerezni ezzel számotokra úgy, hogy közben senkinek az egészségét vagy nyugalmát nem kockáztatjuk ❤️ #shopviktoriabolla #tavaszikollekció #firstshoppingevent

A post shared by VIKTORIABOLLA (@shop.viktoriabolla) on

Daige

A Tóth Melinda által 2013-ban alapított brand egy igazán kis családias márkának számít. Fontos számukra a felelősségteljes gyártás, így főként arra törekszenek, hogy kevés darabot készítsenek el egyszerre, ezzel elkerülve a feleslegesen felhalmozódó raktárkészletet és a lehetséges hulladékokat. Online márkaként lehetőség adódik arra is, hogy teljesen egyedi megrendelésre készült darabokat készítsenek el, amiből tutira nem készül másik. Elég menőn hangzik, igaz?

IRON

Vass Krisztina feltörekvő márkáján már most látszódik, hogy nagy jövője lesz a szakmában. A dzsekijei mind műbőrből készülnek és a mostani trendeknek maximálisan megfelelnek. A stílusos melegítő szettjei pedig kimondottan jól jönnek ebben az időszakban, hiszen valljuk be, senkinek sincs kedve most mást hordani. Ha te is befektetnél egy egyedi darabba, akkor ne habozz, ezzel a márkával nem fogsz mellé lőni!

+ 1 sziaplus

Igaz, hogy ők nem kimondottan egy ruhamárka, hanem inkább egy kincsesboltnak számítanak, mégis itt a helyük ezen a listán. Hiszen, Bogi és Marci már évek óta teret biztosítanak a feltörekvő magyar művészeknek a boltjukban, hogy a darabjaikat szélesebb körben is árusítani tudják. A  budai shop pedig eleve már olyan kis hangulatos, hogy csak nézelődni is bőven megéri elmenni.