fbpx

Szuper online kezdeményezés a hazai tervezőkért

Webshop újításokat vezetett be az egyik legmenőbb hazai divatoldal a magyar tervezők megsegítésére.

A SPARK LE MONDE hazai divatwebshop szélesítette a magyar divattervezőkből álló kínálatát. Az új online felület 11 dizájner munkájával indult útjára. Elsősorban olyan magyar divattervezők tavaszi kollekciói kerültek fel, akiket a mostani helyzet üzleteik bezárására kényszerített.

„A sparklemonde.com kezdeményezése, a SPARK LE HOME, azzal a céllal jött létre, hogy a legtehetségesebb tervezők – akiket az üzleteik zárva tartása nehéz helyzetbe hoz abban, hogy megmutassák Nektek a legújabb darabjaikat, illetve, hogy mivel készültek a tavaszra – egy egységes, könnyen átlátható felületet kapjanak. 11 tervező munkáival indul el az új sparklemonde.com aloldal, melyen könnyen átböngészhetitek a legújabb tervezői darabokat és szuper egyszerűen meg is vásárolhatjátok őket” – olvasható a hivatalos honlapon.

A megrendelt termékeket online kártyás, valamint PayPal-os fizetéssel is ki lehet egyenlíteni, de utánvétre is van lehetőség a GLS futárszolgálatnál, érintésmentes fizetéssel. Külön jó hír, hogy a megrendelt termékeket 2 munkanapon belül az ország bármely pontjára kiszállítják.

Az új oldalon ezekkel a márkákkal találkozhatnak az érdeklődők: Alma Vetelényi, Anna Amélie, Anna Daubner, CELENI, dorivisy, DÜSK BUDAPEST, the Mama Kin, PHILOMÉN BUDAPEST, REVI STUDIOS, TAU és a ZIA BUDAPEST.

Forrás: sparklemonde.hu