fbpx

„Bánom, hogy nem vettem málnás sütit a munkahelyi büfében”

10 dolog, amit bánok, hogy nem tettem meg, mielőtt „otthon maradtam” volna.

Oké, ez a cím elsőre nagyon negatívnak tűnhet, hiszen én is tudom, a koronavírus miatt kialakult helyzet nem tart örökké. Mégis azóta rájöttem pár dologra így, hogy kb. 1 hónapja „karanténba vágtam magam”. A legfőbb ráeszmélés az én esetemben az, hogy mennyi mindent halogattam, vagy nem tettem meg, amikor még lehetőségem lett volna rá. Ez a lista igazából egy emlékeztető is arról, hogy mit csináljak majd meg, ha ennek az egésznek egyszer vége lesz. Lássuk!

Bánom, hogy…

  1. nem mentem át társasozni a barátaimhoz (a Sims sem rossz, de azért nem lehet összehasonlítani egy befröccsözött Uno-partyval)
  2. nem kezdtem el valami kreatív tanfolyamot (érdekel a Photoshop, a lakberendezés… ha ősszel belevágtam volna valamelyikbe, most szétgyakorolhatnám az agyamat az alapokkal, amiket már elsajátítottam)
  3. nem csináltattam meg a szemüvegemet (azóta apukám szigszalaggal összeragasztotta, mivel sajnos semmilyen varázslat nem hat rá úgy, mint a Harry Potterben)
  4. nem mentem el Bohemian Betyars koncertre a Dürerbe (a „szoba buli” egy doboz sörrel azért megy, de ez nem az igazi)
  5. nem jelentkeztem statisztának (most kereshetném magam egy Netflixes sorozatban, amiben nyilván egy percig sem látszódom)
  6. nem mentem el moziba az egyik barátnőmmel (a mozis popcorn akkor is más)
  7. nem kezdtem el úszni (most még jobban vágyom erre, és jobb alapot is adott volna a beach bodyhoz, amin most itthon vagyok kénytelen dolgozni)
  8. nem mentem el fogorvoshoz (most jó a helyzet, de nem akarok Tom Hanks sorsára jutni, amikor a Számkivetett című filmben kiüti a saját fogát)
  9. nem vettem málnás sütit a munkahelyi büfében (lassan 4 hete megy a home office… már picit hiányzik az iroda)
  10. nem láttam az egyik barátnőm premier előadását (a színházi élmény nagyon nehezen pótolható)

Tudom ezek nem a világ legnagyobb problémái, és én még mindig a szerencsések közé tartozom, de most volt/van idő mindent átgondolni, így a legapróbb dolgokat is. De az egyik tanulság már most megvan: ha egyszer kiszabadulok, JUST DO IT, nincs több kifogás! Addig meg #MaradjOtthon!