fbpx

Az ikonikus divatmagazin májusi számát most bárki könnyedén letöltheti.

A májusi angol Vogue Rihannát kérte fel címlaplánynak, akivel az elkészült interjú szinte azonnal felrobbantotta a nemzetközi média platformokat. Hiszen a 32 éves énekesnő azt merte nyilatkozni, hogy az elkövetkezendő 10 évben szeretne majd gyerekeket, de ehhez nem biztos, hogy egy apa jelenléte is hozzá fog járulni.

„Tudom, hogy másként fogok majd élni addigra. Gyerekeim lesznek. Három vagy négy is. A társadalom gyakran érezteti azt velem, hogy valamit nem jól csinálok… Lenézik azokat az anyákat, akiknél az apuka nem része a gyerekeik életének. Pedig a boldogság a legfontosabb dolog, akkor lehet egészséges kapcsolat a gyerek és a szülő között is. Az egyetlen dolog, amivel egy gyereket fel lehet nevelni az a szeretet” – nyilatkozta Afua Hirsch újságírónőnek, amikor a 10 éves tervéről kérdezte.

A cikkben persze sokkal több információt is megtudunk az énekesnőről, nagyon őszintén beszél arról, hogy milyen nehézségekkel kellett megküzdeni gyerekkorában Barbadoson, de szóba került az az irdatlan mennyiségű munka is, ami által az egyik leggazdagabb színes bőrű üzletasszonyává nőtte ki magát.

A Vogue májusi számában továbbá olvasható egy cikk a tavaly decemberi ausztráliai bozót-tűzesetekről, csodálatos képekkel tarkítva a megható írást. Valamint készült egy interjú a Kisasszonyok sztárjával, Timothée Chalamet-val és a világ legfiatalabb női miniszterelnökével, Sanna Marinnal is.

Természetesen divatújságként most sem hiányoznak a szezon legstílusosabb összeállításai sem, így az biztos, hogy akinek egy kis kreatív löket kell, az töltse le minél előbb az újságot, mivel limitált ideig elérhető ingyenesen.

Első lépésként telepítsd a British Vogue applikációt a telefonodra, vagy a Google Play, vagy az App Store segítségével. Majd kattints a piros Downlad feliratra a 2020 májusi kiadás alatt és már élvezheted is a világ leghíresebb divat magazinját teljesen ingyen. Ez a kivételes ajánlat május 3-ig él, szóval töltsd le minél hamarabb!

Nyitókép forrása: Photo by Charisse Kenion on Unsplash