fbpx

Íme a világ legjobb állása Harry Potter-rajongóknak!

Most akár több százezer forintot is kereshetsz azzal, hogy Harry Potter-filmmaratont tartasz otthon!

Hogy hol tudsz erre jelentkezni?

Nincs más dolgod, mint kitölteni egy Google űrlapot az EDsmart iskolai platformon keresztül. Itt az adataiddal kapcsolatban tesznek fel kérdéseket, valamint egy 200 szavas esszét is várnak arról, hogy miért te vagy a világ legnagyobb Harry Potter-rajongója. Továbbá szükséges, hogy idősebb legyél, mint 18, tudj dolgozni az USA-ban és nem árt, ha komoly social média követőbázissal rendelkezel.

Mi lesz a feladatod?

Irtó könnyű, csupán végig kell nézned az összes Harry Potter és Legendás lények gondozása filmeket, miközben live stremeled őket és posztolsz róluk. Amint végeztél velük készítened kell egy rangsorolást is, amit aztán szintén ki kell raknod a @getedsmart taggel és a #getedsmart hashtaggel együtt.

Mit kapsz ezért cserébe?

Az 5 szerencsés, akit kiválasztanak azon felül, hogy 1000 dollárt, vagyis több mint 300 ezer forintot fognak keresni, kapnak mind egy úgynevezett Harry Potter-túlélőcsomagot is. Ebben különféle Harry Potteres rágcsálnivalók, takaró, pohár és ajándékutalvány is van. Továbbá az összes filmet megkapják ingyen egy Blue Ray DVD válogatás keretében.

A 10 film egyébként összesen 25 óra és 6 perc. Ami azt jelenti, hogy 41,50 dollárt, vagyis több mint 13 ezer forintot kapnak majd a kiválasztottak óránként.

Mire vársz még hát, jelentkezésre fel!