fbpx

Négylábúak, az Insta igazi sztárjai!

Te is szívesen szakítasz időt egy-egy cuki állatos videó megnézésére? Ez szuper, és tartsd is meg a jó szokásodat, hiszen ezt még a híres brit tudósok is csak támogatni tudják.

Többek között – nem megdöbbentő mód – ezek a cuki tartalmak egyértelműen javítják a kedélyállapotot és képesek csökkenteni a rossz közérzetet is. A rengeteg édes és sokszor vicces videó mellett azonban most már Instagramon is egyre több kisállat büszkélkedik saját profillal. Kutyusok, cicusok és mindenféle más négylábúak, akik akár több százezres követőtáborral is rendelkeznek, csak úgy ontják magukból a mindig jókedvre derítő tartalmakat.

Lássuk az igazi Insta sztárokat!

Watson & Kiko

Alapvetően a két golden retriever áll ennek az Insta profilnak a középpontjában, ők Watson és Kiko. Csapatukhoz azonban hozzátartozik Harry, a cica, London, a süni  és a nemrég csatlakozott új kutyus, Summer is. Micsoda banda, ugye? Iszonyat sok cukiság, kaland jellemzi a képeket, emellett láthatjuk azt is, hogy bár Kiko egy betegség által elvesztette egyik mellső lábát, ez cseppet sem tartja vissza semmiben.

Rexie, az ezerarcú cica

Rexie cica csupa huncutság és ebben nem akadályozza meg az sem, hogy hátsó lábait nem tudja használni törött gerince miatt. A 6 éves cicus hosszú ideje osztja meg a rajongóival teljes, boldog életet, ráadásul a kifejező arca bárkit jókedvűvé tud varázsolni.

Esther, a malac

Esthert törpemalacként fogadta be családja, de idő közben kiderült, hogy mégsem az. Ez a fiók a cseppet sem apró termetű malac mindennapjaiba enged betekintést, aki leggyakrabban egy pulyka és egy kutya társaságában élvezi a kis életét. A 8 éves Esther gazdája amellett, hogy mindig szórakoztató, cuki képeket, videókat oszt meg profilján, fontosnak tartja, hogy az általuk létrehozott közösségi média tartalmakkal felhívják a figyelmet az állatokra és a vegetáriánus életmódra. Esther több mint 603 ezer követővel rendelkezik Instagramon, Facebookon pedig még ennél is többel, így bátran kijelenthetjük, hogy ő a legnagyobb malac-sztár a neten.

Hamilton, a hipszter macska

Biztos te is láttál már képet Hamiltonról, akinek az a legfőbb jellegzetessége, hogy bajusz formájú mintája van az arcán, éppen ott, ahol egy bajusz helye lenne. A cica egyébként San Franciscoban él családjával és több mint 806 ezer követővel büszkélkedhet. Instagram oldalán leginkább lustizós mindennapjait mutatja be, ám ezzel egyszerűen képtelenség betelni. Profilján kiáll a mentett állatokért, és népszerűsíti az örökbefogadást is.

View this post on Instagram

Pure class… #mustachecat

A post shared by – Hamilton The Hipster Cat – (@hamilton_the_hipster_cat) on

Cooper, a corgi

Újabb sztár, egyenesen San Fransiscoból. Valld be, hogy te is imádod a corgikat és popójukat. Cooper élete csodás képeken tárul elénk. Ha te is corgi rajongó vagy, akkor kötelező követni.

Crusoe

Crusoe egy csöpp tacskó, aki amilyen pici, olyan mókás is. A kutyus már 10 éves, aki igazi hírnevét vicces jelmezeivel szerezte, bújt már séf vagy éppen szuperhős ruhába is. Ő az a négylábú, aki még díjakkal is büszkélkedhet, többek között nyert a People’s Choice Award-on is. Instán “csak” 808 ezer követővel rendelkezik, azonban Facebookon több mint 3 millióan követik a kis négylábú vicces posztjait.

Juniper, a róka

Juniper két másik rókatársával éldegél együtt, csakúgy mint 3 lakótárs. Mindhárman fogságban születtek, azonban genetikai betegségük által különböznek a többi rókától, így nem is engedhetők biztonsággal a vadonba. A képeiken látszik, hogy teljes, boldog életet élnek szerető örökbefogadó családjukkal és kutyatesóikkal.

Pumpkin, a mentett mosómedve

Láttál már mosómedvét az Instán? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy megismerd Pumpkint és barátait! Ők azok, akinek teljesen alapvető már, hogy ágyban pihennek, asztalnál esznek és igazi családtagjai a kétlábúaknak. Pumpkin legjobb pajtija egyébként egy kutyus, így ő is sokszor feltűnik a képeken.

Neked ki lett a kedvenced? Persze a lista cseppet sem teljes, sőt! Ha minden napra biztosítani szeretnéd magadnak a cukiságokat, akkor érdemes bekövetned őket.

Photo by Chewy on Unsplash