fbpx

Világsztárok olvassák fel a Harry Potter első részét

A könyv első fejezetét nem más olvasta fel, mint a Harry Potter-filmek főszereplője, Daniel Radcliffe.

A Harry Potter-regények hivatalos honlapja, amit J.K. Rowling még áprilisban indított útjára, a harrypotterathome.com, további hat sztár nevét is bejelentette, akik a felolvasásokat folytatják majd Daniel után. Stephen Fry, David Beckham, Dakota Fanning, Claudia Kim, Noma Dumezweni és Eddie Redmayn már hivatalosan is csatlakoztak, de várhatóan még több híresség is bekapcsolódik majd a felolvasásokba később.

Tervek szerint az első Harry Potter-kötet mind a 17 fejezetét felolvassák majd nyár közepéig. A felolvasásokról készült felvételeket pedig hetente teszik közzé a honlapon, az audiováltozatokat pedig szintén ingyenesen a Spotifyon. Az első fejezet már el is érhető mindkét portálon.

A Harry Potter at Home kezdeményezést az írónő a karanténban ragadt diákoknak és tanároknak hozta létre, ahol szórakoztató kvízek és fejtörők, igazi varázsigék és még több szórakoztató tartalom várja az érdeklődőket. Érdemes feliratkozni a az oldal hírlevelére, ami bagoly nélkül szállítja ki a legfrissebb információkat és újdonságokat.

Nyitókép forrása: Photo by Artem Maltsev on Unsplash