fbpx

Építs könnyedén pokrócból erődöt a lakásod közepére!

Az IKEA megosztotta, hogyan is lehet igazi otthonos erődöket készíteni részletes útmutatójuk alapján.

A különlegesség az ezekben az IKEA-s leírásokban, hogy bármelyik otthon fellelhető bútorból el lehet őket készíteni. A végeredmény pedig garantáltan örömöt okoz majd mindenkinek, aki egy igazi kuckózós estét tervez.

Az igazi kastély

Szükséged lesz négy székre, egy nagy lepedőre és egy hosszú szőnyegre, amire kényelmesen le lehet majd ülni a bunkiban. Pár párna sem árthat, ha az egész estét itt tervezet majd eltöltetni. Középre mehet egy ruhafogas, amire cuki fényfüzért lehet feltekerni.

Jurta egy kis csavarral

Ez a leírás elsőre igazán bonyolultnak tűnhet, pedig nincs másra szükséged, mint egy ruhafogasra, legalább két lepedőre, pár nehezítő elemre és már el is készült a bunkid.

A barlang

Ez a legkönnyebb verziója a bunkerkészítésnek, hiszen csupán egy egyszemélyes fotel kell hozzá, aminek a hátuljához oda tudod fogatni a lepedődet és máris alá lehet bújni.

Kempingsátor másképp

Az otthoni kempingezésedhez kelleni fog majd egy ruhaállvány, két lepedő, pár csipesz és nehezék. Ha ezek megvannak indulhat is a (remélhetőleg) szúnyogmentes móka.

Otthonosság a maximumon

Ehhez szükséged lesz egy átlagos asztalra, szintén két lepedőre és néhány nehezékre. Pár csipesz segítségével tűzd össze a lepedőket azt asztal tetején, és már meg is vagy a munka nagy részével.

Az erőd

Ha olyan kanapéd van otthon, aminek a párnarészei mozgathatóak, akkor egy kis átrendezéssel könnyedén erődöt tudsz varázsolni belőle. Csupán pár csipesz kell, amivel a lepedőket össze tudod fogni a párnák tetején és már el is készült a bunki teteje.