fbpx

Michelle Obama hivatalosan is csatlakozik a podcast világához!

A volt First Lady műsorában pedig olyan fontos témákat fognak elemezni vendégeivel együtt, mint az életünket formáló kapcsolataink.

A Spotify a napokban jelentette be, hogy hamarosan adásba kerül az első epizódja Michelle Obama podcastjának, melyet Obamáék az Oscar-díjas cége, a Higher Ground készített a platformnak. „Az epizódok témái a minket formáló kapcsolatokra fognak koncentrálni, kezdve a testvéri kapcsolatoktól, a szülő-gyerek kapcsolatig át, a mentori kapcsolatok és a párkapcsolatok is szóba fognak majd kerülni, valamint a saját magunkkal és az egészségünkkel való kapcsolatunk is.” – olvasható a hivatalos közleményben.

A First Lady már be is jelentett pár vendéget, akik hallhatóak lesznek majd az első évad epizódjaiban: Marian és Craig Robinson (Michelle Obama édesanyja és bátyja), Conan O’Brien, Valerie Jarrett, Michele Norris és Dr. Sharon Malone is szerepelni fognak majd a műsorban.

„Remélem, hogy ez a sorozat helyet teremt majd a fontos témák együttes feltárására, és oly sok kérdés átgondolására, amelyeket mindannyian megpróbálunk megválaszolni a saját életünkben. Remélem, hogy ez a podcast segít a hallgatóknak új beszélgetések elkezdésében – főleg a kemény beszélgetésekben – a számukra legfontosabb emberekkel. Ezáltal ugyanis sokkal közelebb kerülhetünk egymáshoz.” – olvasható Michelle Obama hivatalos közleményében. Továbbá hozzátette, hogy  az idei Kemény év volt, és remélem, hogy ez a podcast segít majd együtt felfedezni, hogy min megyünk keresztül, és új beszélgetéseket indíthat szeretteinkkel.”

Még januárban egyébként Michelle Obama elnyerte az első Grammy-díját a Becoming (Így lettem) című memoár audiokönyves változatáért. Négy hónappal később pedig a Netflix feldolgozta a Becoming című önéletrajzi könyvtúráját egy dokumentumfilm sorozatban, melybe részletesebben láthatjuk az ő útját befolyásoló személyes kapcsolatait. Ez az év tehát tele volt izgalmas médiamegjelenésekkel számára, ez alól pedig a hamarosan induló podcastja sem kivétel. Iratkozz fel Te is Michelle Obama podcastjára a Spotifyon még a július 29-i premierje előtt!