fbpx

Mozizz a szabad ég alatt a Várkert Bazárban!

A kertmozik igazi reneszánszukat élik, nem is suhanhat úgy el a nyár, hogy legalább egyszer nem nézünk meg a szabad ég alatt egy igazán jó filmet.

A Várkert Bazár is újra várja a látogatókat többek között kertmozis vetítésekkel. Emellett pedig több zenés produkciót, koncertet és irodalmi estet is terveznek a nyári időszakra.

A néhány napja indult el a VárKERT Mozi sorozat, így lehetőségünk van a nyár további részében folyamatosan filmezni a csillagok alatt és megismerhetjük a legjobb magyar alkotásokat is. Ha még nem láttad a Seveled, vagy a Drakulics elvtárs című filmet, akkor ott a helyed a következő vetítésen!

Amennyiben az irodalom vonz inkább, úgy ajánljuk figyelmedbe a „Szelíden és szilárdan” című előadást, melyben Szabó Magda életpályáját van lehetőségünk megismerni.

Nincsen kortárs irodalom Grecsó Krisztián nélkül! Szeptemberben testvérével együtt tartott estjén lesz lehetőség részt venni az érdeklődőknek. 

Persze ez csak egy kis ízelítő, hiszen meglehetősen színes programkínálattal készült a Várbazár. A filmvetítések mellett várséták és a Zenélő Budapest fesztivál is egyik helyszíne is a Várkert Bazár.