fbpx

Beyoncé új vizuális albuma hatalmas sikernek ígérkezik

Már el is érhető az első trailer Beyoncé Black Is King című új vizuális albumáról, amiben többek között egy Oscar-díjas színésznő is szerepelni is fog.

A vizuális albumhoz készült filmet több országban forgatták a Disney+ megrendelésére, mely várhatóan július 31-én landol a streaming szolgáltató oldalán. Beyoncé, pont úgy mint a Lemonade című vizuális albumánál, saját kezébe vette a projektet és nem csak énekelt, hanem ő volt az egész album írója, rendezője és producere is. A új előzetesben pedig olyan sztárok bukkantak fel, mint a legendás Naomi Campbell, az Oscar-díjas Lupita Nyong’o, Kelly Rowland és Pharell Williams zenészek, valamint Beyoncé férje és édesanyja, Jay-Z és Tina Knowles-Lawson.

Beyoncé június 19-én, az amerikai rabszolgatartás megszüntetésének megemlékezésére kiadott már egy dalt Black Parade címmel, amihez valószínűleg ezen az új albumon lesz majd látható a klip is, bár ezt még nem erősítették meg. Az énekesnő és a Disney nem először dolgoztak együtt közös projekten, tavaly az élőszereplős Oroszlánkirályban ő volt Nala hangja, valamint egy lemezt is írt a filmhez és később egy dokumentumfilmet is leforgattak az előkészületekről.

Az énekesnő korábbi vizuális albumai mind az HBO-n landoltak, továbbá megjelent a Netflixen is egy általa rendezett dokumentumfilm, mely a Coachella fesztiválra való felkészülését mutatja be, így egyértelmű, hogy nincs ma olyan streaming szolgáltató, aki ne dolgozna együtt Beyoncé bármely projektjén.

Nyitókép forrása: Photo by Emily Bauman on Unsplash