fbpx

Hamarosan színpadon Péterfy-Novák Éva legújabb könyve

Péterfy-Novák Éva legutóbb megjelent könyve, az Apád előtt ne vetkőzz az ősz folyamán kerül majd színpadra és a főszerep nem másé, mint az írónő sógornője, a csodálatos Péterfy Bori.

Péterfy-Novák Éva viszonylag nem ír olyan régóta, nem készült ilyen karrierre, hiszen 2013-ban kezdett bele blogjába, mely tartalma később könyv formájában megjelent. A mű az Egyasszony címet viseli és egy nagyon megrázó történetet ismerhetünk meg a könyvben Éva életéből. Elsőszülött lánya szülés során olyan súlyosan megsérült orvosi mulasztás miatt, hogy végül 7 éves korában elhunyt. A kislány, Zsuzsi élete elevenedik meg a megrázó könyvben. A könyvet óriási példányszámban vásárolták az olvasók, és már ebből a műből is színpadi darab készült Tenki Réka szereplésével.

Az írónő legutóbb megjelent Apád előtt ne vetkőzz regénye egy többszörös szexuális abúzus történetét meséli el. Azáltal, hogy Péterfy-Novák Éva sosem tartott a tabutémáktól, ezért mindig bátran dolgoz fel megrázó történeteket, most sem volt ez másképp.

A tervek szerint október 13-án a 3K Kaszásdűlői Kulturális Központban mutatják be a cseppet sem egyszerű, könnyed témát feldolgozó regény színpadi változatát Péterfy Bori és Pataki Ferenc főszereplésével.

Nyitókép forrása: Photo by Nong Vang on Unsplash