fbpx

A macskáké a világ! – Legalábbis a mai nap biztosan

Augusztus 8-án ünnepeljük ugyanis a Macskák Nemzetközi Napját. Számtalan módon tudnánk dicsőíteni ezeket a csodalényeket, azonban ez alkalommal egy válogatással készültünk, melyben vicces, gyönyörű és egytől-egyig különleges cicákat ismerhetsz be, akik mára az Instagram sztárjai.

Belarus

https://www.instagram.com/p/CBL1NlApl3O/

A kancsalságával különlegessé és egyben népszerűvé is váló Belarus Los Angelesben él családjával. A macsek egyébként 3 éves és örökbefogadással lett gazdis.

Richard

https://www.instagram.com/p/B4SZkJPDZun/

Richard, aki több mint 133 ezer követővel rendelkezik egyedisége a különböző színű szemeiben rejlik, ugyanis az egyik zöld, a másik pedig kék. A cicónak nemrég született embertesója, így most már a vele közös pillanatokat is nyomon követhetjük.

Hamilton

https://www.instagram.com/p/Bmv6HD1gfeo/

Hamiltonnal a hipszter macskával biztosan te is találkoztál már. A cic nem csak gyönyörű szép, hanem extra különlegessége a bajusz forma a szőrében, épp a bajusz helyén. Mókás és egyben komoly hatást kelt, ráadásul hatalmas rajongótábora van, hiszen 794 ezren követik szerte a világból.

Rexie

https://www.instagram.com/p/B_MvJCkHv2d/

Rexienek két szembetűnő tulajdonsága van, az egyik az, hogy hátsó lábait nem tudja mozgatni, a másik pedig egyértelműen a vicces arca, mely igen kifejező. Ez a kis hátránya azonban semmiben nem akadályozza a mindennapokban, imád játszani, mókázni és persze kifejezni érzéseit arcával.

Princess Cheeto

https://www.instagram.com/p/CA0O3PiD4cS/

Cheeto egy macska, rengeteg vicces fotója van fent Instán, a gazdája szolgája nagyon kreatív, sok helyzetben megmutatja a New Yorkban élő 7 éves cicát.

Atchoum

https://www.instagram.com/p/CCOfQZEFk8Y/

Atchoum 2014-ben született és ő is azon szerencsések közé tartozik, akit örökbefogadott egy kedves család. Nagyon szuper helyen van, hiszen egy négytagú családdal él, ahol van rajta kívül 3 másik macskusz is, így sosem unatkozik. Atchoumról hamar kiderült, hogy hipertrichózisban szenved, ami egy ritka, veleszületett állapot, melynek hatására nagyon gyorsan és folyamatosan nő a szőre. A betegség embereknél ismertebb, így nem tudható jelenleg, hogy egy cicára hogyan hat, azonban Atchoum jól érzi magát és kiélvez minden napot.

Mr. White

https://www.instagram.com/p/CDhvkPsBt-l/

A hófehér, kék szemű cica 2 millió követővel rendelkezik. Ami viszont ennél is fontosabb, hogy az 5 éves cic már legyőzte egyszer a rákot, így ez még erősebbé és különlegesebbé teszi. Mindennapjai Instán követhető.

Venus

https://www.instagram.com/p/B-pTOh2g35r/

Venust a legegyszerűbb kétarcú macskának nevezni, hiszen az alap vöröses fekete színe mellett fél arca teljesen éj fekete.

Pudge

https://www.instagram.com/p/ByaWkOcBZTo/

Pudge, egy hölgy cica, aki rengeteg szituációba enged bepillantást. A morcos tekintetű macska azonban úgy tűnik semmilyen helyzetben nem érzi jól magát, azonban reméljük ez csak a látszat.

Cricket

https://www.instagram.com/p/CBvcgtDJp-Z/

Cricket egy félszemű macska, aki ennek ellenére teljes értékű életet él. A cica tenyésztőknél született, azáltal, hogy nem tökéletes és eladható a biztos haláltól menekült meg. Egy kedves család örökbefogadta, azóta pedig boldogan él. Instagram oldalán az örökbefogadás mellett kampányol és hirdeti, hogy azért mert más vagy, mint az átlag, vagy az elfogadott, attól még lehetsz gyönyörű.

Nyitókép forrása: Photo by Manja Vitolic on Unsplash