fbpx

Csodálatos videóval mondott köszönetet Luke Evans a budapestieknek

Luke Evans nemrégiben huzamosabb időt töltött el Budapesten a The Alienist című sorozat forgatása kapcsán és ez idő alatt teljesen beleszeretett a fővárosba.

A The Alienist című kosztümös sorozat egyik forgatási szünetében készült el a videó, ahol Luke Evans arról áradozik, hogy mennyire szereti Budapestet és az itt élőket. A YouTube-ra feltöltött videóban többek között megtudhatjuk, hogy a színész kedvenc hídja a Szabadság híd és reggelente mindig egy Gellért-hegyi túrával kezdte a napját, hogy onnan gyönyörködjön a felkelő napban. Valamint az is kiderült, hogy teljesen odavan Budapest termálfürdőiért és imádja a Margitsziget nyugalmát is. A színész szerint ebben a városban nem csak az épületek csodálatosak, de az itt élő emberek is nagyszerűek, és a magyar ételeket is kimondottan ízletesnek találja.

A színész nem először járt már Magyarországon, legutóbb tavaly októberben vendégeskedett fővárosunkban, és a szabadnapjait akkor is aktívan töltötte. Beült például megnézni a Joker című filmet a Corvin moziba, de a szerencsés rajongók összefuthattak vele a belváros romkocsmáiban is.

Ugye milyen szuper videó készült Luke Evans itt töltött napjaiból?

Kiemelt kép: Pixabay