fbpx

Így hódít az internet első méhecske influencere

Lépten-nyomon belebotlunk egy-egy influencerbe az interneten, vannak szimpatikusabb egyének, vannak olyanok, akik kevésbé azok és vannak azok, akiket csak titkon követsz. Itt van azonban B, a méhecske, aki mostanra influencerként lett ismert és 292 ezer követővel büszkélkedik. Ismerd meg most őt!

B, akár csak embertársai, mindennapi életébe enged bepillantást Instagram oldalán. Amellett, hogy irigykedve követhetjük nyomon, ahogy például a kis méhecske a tengerparton hűsöl, egy fontos küldetéstudatot is közöl profilján. B célja, hogy minél több emberhez elérjen üzenete, melyben a méhmentő alapítványra hívja fel a figyelmet.

Fontos az is, hogy ne csak magánszemélyekhez érjen el a küldetése, hanem nagyvállalatokhoz is, melyek így a környezettudatosabb szemléletmódot ismerhetik meg B segítségével.

B mögött egy francia alapítvány áll, mely ezzel a kreatív profillal igyekszik minél több embert megcélozni és habár a képek nagyon kedvesek és bájosak, fontos közlendőjük is van.

A méhek óriási szerepet játszanak az emberek jóllétében, az ökoszisztéma megfelelő működésében, hiszen a haszonnövények beporzását jelentős mértékben ők végzik el. Azonban sajnos folyamatosan csökken a beporzó fajok száma, mely mögött az emberi tevékenység és felelőtlenség áll. A legnagyobb veszélyt a növényvédőszerek alkalmazása, az egyre modernebb mezőgazdasági technológiák terjedése és a klímaváltozás jelenti számukra.

B amellett, hogy cuki, így ezekre a problémákra is felhívja a figyelmet az oldalán. Tudj meg minél többet a fennálló problémáról, kövesd B életét, hiszen azzal, ha a méheket védjük, egész bolygónkért teszünk.

Nyitókép: Instagram/bee_nfluencer