fbpx

„A szerelem olyan, mint egy madár, muszáj repülnie.” – 62 éves lett a pop királynője, Madonna!

Madonna Louise Veronica Ciccone, a többszörös Grammy- és Golden Globe-díjas énekes, színész, rendező és üzletasszony a mai napon ünnepli 62. születésnapját. 37 éve jelent meg első albuma, 41 éve énekel, 14 stúdióalbuma jelent meg, 19 filmben szerepelt, kétszer volt férjnél és 6 gyermeket nevel. Botrányainak száma megszámlálhatatlan, stílusa megismételhetetlen.

Éppen ezért a születésnapja alkalmából összeválogattuk az énekesnő legemlékezetesebb megjelenéseit. Görgess lejjebb a képekért!

1984

36 évet repülünk vissza, Madonna itt még egészen bájos és visszafogott. A kép a MTV VMA díjátadón készült 1984-ben.

Forrás: Getty Images

1987 

Madonna a Who’s That Girl? világkörüli turnéján viselte ezt a szettet, melynek legkülönlegesebb része az arany mellbimbórész.

Forrás: Getty Images

1990

Egy igazán ikonikus, sokakat felháborító outfit, melyet Jean Paul Gaultier álmodott meg. Madonna ezt is egy turnéján viselte.

Forrás: Getty Images

Az énekesnő mindig is híres volt stílusváltásairól, azért ez sem egy visszafogott korszakot idéz a fekete gyöngyökkel és a térdig érő csizmával.

Forrás: Getty Images

Még mindig ugyanabban az évben járunk, azonban kicsit más stílus…, így jelent meg Madonna az MTV átadón 1990-ben.

Forrás: static.billboard.com

1991

Madonna Michael Jacksonnal vonul a vörös szőnyegen az Oscar-gálán.
Itt éppen Marilyn Monroe volt az ihletője Madonna megjelenésének.

Forrás: Getty Images

1994

Eleganciának már nyoma sincs ezen a 1994-es fellépésen. Melltartó, pici rövidnadrág, neccharisnya, ehhez pedig fiús rövid haj párosul.

Forrás: Getty Images

1996

Madonna több filmben is szerepelt, az Evita premierjén pedig ebben az egyedi, figyelemfelkeltő ruhában jelent meg.

Forrás: Getty Images

1999

A pop nagyasszonya fekete hajra váltott még 1998-ban, egy ideig meg is tartotta ezt. Ruhái is új irányt vettek, továbbra is a figyelemfelkeltés, extrém viselet volt a jellemző.

Forrás: Getty Images

2003

Madonnára egyszerűen nem lehet nem figyelni. Az American Life albumbemutatójának egyik állomásán épp olyan, mint egy fiatal francia hölgy. Ennyire hétköznapinak ritkán láthatjuk.

Forrás: static.billboard.com

2005

2005-ben jelent meg Confessions on a Dance Floor címmel az énekesnő 10. albuma. A teljes koncepcióhoz pedig hozzátartozott a tornadresszes megjelenés, nem csak a videóklipben, hanem a színpadon is.

Forrás: Getty Images

Ugyanaz az év, egy fokkal visszafogottabban a színpadon kívül.

Forrás: static.billboard.com

2008

Fekete és arany tökéletes párosa a pop királynőjén. Azért, hogy ez az outfit se legyen unalmas a számtalan aranylánc, a szőrme és a combközépig érő csizma felel.

Forrás: static.billboard.com

2010

Madonna már egyre visszafogottabb, bár persze csakis a maga módján. Itt a New Yorkban megrendezett Fashion Delivers Gálán vett részt, ezüstösen csillogó tunikában és Stella McCartney tervezte szegecses csizmában.

Forrás: static.billboard.com

2012

Madonnna azért sosem feledkezik meg arról, hogy valamivel megdöbbentse rajongóit. Mindig elismerően tekinthetünk rá, hiszen nem véletlenül egy igazi, kortalan popikon.

Forrás: static.billboard.com

2015

2015-ös megjelenése a Grammy-díjátadón, egy kis Madame X beütéssel.

Forrás: static.billboard.com

2019

A tavalyi évben Madonna kiadta 14. stúdióalbumát, mely a Madame X nevet kapta. Itt épp a Billboard Music Awardson debütál az egyik dal.

Forrás: spin.com

Madonna rengeteg stílust kipróbált, van olyan, mely jobban állt neki, van ami kevésbé, azonban ahhoz, hogy minden ruha a maga módján tökéletesen álljon neki, ahhoz egyénisége, kisugárzása is elengedhetetlen.

Nyitókép forrása: Mondadori Portfolia Via GETTY IMAGES