fbpx

„A szerelem olyan, mint egy madár, muszáj repülnie.” – 62 éves lett a pop királynője, Madonna!

Madonna Louise Veronica Ciccone, a többszörös Grammy- és Golden Globe-díjas énekes, színész, rendező és üzletasszony a mai napon ünnepli 62. születésnapját. 37 éve jelent meg első albuma, 41 éve énekel, 14 stúdióalbuma jelent meg, 19 filmben szerepelt, kétszer volt férjnél és 6 gyermeket nevel. Botrányainak száma megszámlálhatatlan, stílusa megismételhetetlen.

Éppen ezért a születésnapja alkalmából összeválogattuk az énekesnő legemlékezetesebb megjelenéseit. Görgess lejjebb a képekért!

1984

36 évet repülünk vissza, Madonna itt még egészen bájos és visszafogott. A kép a MTV VMA díjátadón készült 1984-ben.

Embed from Getty Images

1987 

Madonna a Who’s That Girl? világkörüli turnéján viselte ezt a szettet, melynek legkülönlegesebb része az arany mellbimbórész.

Embed from Getty Images

1990

Egy igazán ikonikus, sokakat felháborító outfit, melyet Jean Paul Gaultier álmodott meg. Madonna ezt is egy turnéján viselte.

Embed from Getty Images

Az énekesnő mindig is híres volt stílusváltásairól, azért ez sem egy visszafogott korszakot idéz a fekete gyöngyökkel és a térdig érő csizmával.

Embed from Getty Images

Még mindig ugyanabban az évben járunk, azonban kicsit más stílus…, így jelent meg Madonna az MTV átadón 1990-ben.

Forrás: static.billboard.com

1991

Madonna Michael Jacksonnal vonul a vörös szőnyegen az Oscar-gálán.
Itt éppen Marilyn Monroe volt az ihletője Madonna megjelenésének.

Embed from Getty Images

1994

Eleganciának már nyoma sincs ezen a 1994-es fellépésen. Melltartó, pici rövidnadrág, neccharisnya, ehhez pedig fiús rövid haj párosul.

Embed from Getty Images

1996

Madonna több filmben is szerepelt, az Evita premierjén pedig ebben az egyedi, figyelemfelkeltő ruhában jelent meg.

Embed from Getty Images

1999

A pop nagyasszonya fekete hajra váltott még 1998-ban, egy ideig meg is tartotta ezt. Ruhái is új irányt vettek, továbbra is a figyelemfelkeltés, extrém viselet volt a jellemző.

Embed from Getty Images

2003

Madonnára egyszerűen nem lehet nem figyelni. Az American Life albumbemutatójának egyik állomásán épp olyan, mint egy fiatal francia hölgy. Ennyire hétköznapinak ritkán láthatjuk.

Forrás: static.billboard.com

2005

2005-ben jelent meg Confessions on a Dance Floor címmel az énekesnő 10. albuma. A teljes koncepcióhoz pedig hozzátartozott a tornadresszes megjelenés, nem csak a videóklipben, hanem a színpadon is.

Embed from Getty Images

Ugyanaz az év, egy fokkal visszafogottabban a színpadon kívül.

Forrás: static.billboard.com

2008

Fekete és arany tökéletes párosa a pop királynőjén. Azért, hogy ez az outfit se legyen unalmas a számtalan aranylánc, a szőrme és a combközépig érő csizma felel.

Forrás: static.billboard.com

2010

Madonna már egyre visszafogottabb, bár persze csakis a maga módján. Itt a New Yorkban megrendezett Fashion Delivers Gálán vett részt, ezüstösen csillogó tunikában és Stella McCartney tervezte szegecses csizmában.

Forrás: static.billboard.com

2012

Madonnna azért sosem feledkezik meg arról, hogy valamivel megdöbbentse rajongóit. Mindig elismerően tekinthetünk rá, hiszen nem véletlenül egy igazi, kortalan popikon.

Forrás: static.billboard.com

2015

2015-ös megjelenése a Grammy-díjátadón, egy kis Madame X beütéssel.

Forrás: static.billboard.com

2019

A tavalyi évben Madonna kiadta 14. stúdióalbumát, mely a Madame X nevet kapta. Itt épp a Billboard Music Awardson debütál az egyik dal.

Forrás: spin.com

Madonna rengeteg stílust kipróbált, van olyan, mely jobban állt neki, van ami kevésbé, azonban ahhoz, hogy minden ruha a maga módján tökéletesen álljon neki, ahhoz egyénisége, kisugárzása is elengedhetetlen.