fbpx

Még februárban robbant a hír, mely szerint a 6 jóbarát újra összeáll idén és visszatér a képernyőre a sorozat 25. születésnapja alkalmából. A pandémia azonban ezekbe a tervekbe is közbeszólt, most azonban új hírek derültek ki a produkcióval kapcsolatban.

Amellett, hogy ezt a csodás évfordulót meg szerették volna ünnepelni, a másik apropó az HBO Max streaming indulása volt, melyben az egyik jelentős produkció a Jóbarátok.

Ennek fényében az eredeti tervek szerint tavaszra, vagy nyár végére készült volna el az új epizód, azonban a munkálatokat a vírushelyzet miatt nem volt lehetőség elkezdeni.

Jennifer Aniston nemrégiben viszont nyilatkozott a sorozat kapcsán és megnyugtató dolgokat mondott. Megtudhattuk, hogy a stáb továbbra is lelkesen és izgatottan várja, hogy megkezdhessék a közös munkát és azáltal, hogy a tervezettnél több ideig kell várniuk a rajongóknak, még több szórakozást, izgalmas tartalmat ígérnek.

Az új részben mind a hat főszereplő megjelenik majd, 16 évvel azután, hogy bemutatták a sorozat legutolsó epizódját. Ezt 52,5 millióan nézték az Egyesült Államokban, mely kimagasló teljesítménynek számít.

Az igazi rajongók (köztük mi is!)  lényegében a befejezés óta várják, hogy újra összeálljon Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler és Ross.

Reméljük erre hamarosan sor kerül, hiszen idén szeptemberben már újabb évfordulót ünnepelhetünk. Mindenekelőtt azonban most az a legfontosabb, hogy a forgatás teljes biztonsággal kezdődhessen meg, senki egészségét nem kockáztatva. 

Addig is megnézhetjük ezredszerre is a 10 évadot, vagy elolvashatjuk a Jóbarátok generáció című könyvet, melyben a sorozat kulisszatitkaiba leshetünk be.

Nyitókép: Photo by Thomas William on Unsplash