fbpx

Megnyitotta legújabb üzletét egerek számára az Anonymouse

Egy új üzlettel bővült az Anonymouse repertoárja, méghozzá egy klassz lemezbolttal. A svéd művészek által létrehozott projekt igen érdekes, hiszen miniatűr formában készítenek el különböző üzleteket, egerek számára.

A legújabb üzlet, a lemezbolt is természetesen mini változatban készült el és a Ricotta Records nevet kapta. A boltocska Lund városában, Svédországban található. Abban, hogy pontosan milyen albumok kapjanak helyet az üzletben az Anonymouse saját követőtáborának segítségét kérte. Így láthatjuk a polcokon és kirakatban többek között Amy Winemouse, a Destiny’s Cheese és Mousedonna lemezét is.

A svéd csapat jóideje készíti ezeket a nem mindennapi, miniatűr üzleteket. “Nyitottak” többek között cukrászdát, fodrászatot, gyógyszertárat és éttermet is. Ezek mindegyike Svédország különböző városaiban találhatóak meg az épületek alján, pont úgy mintha valóban életnagyságú üzletek lennének. Ezek azonban ugyebár egerek számára készülnek, így nagyságuk alig érik el a pár centimétert és nagyon figyelmesnek kell lenni ahhoz, hogy rájuk bukkanjunk.

Nyitókép forrása: Photo by Ricky Kharawala on Unsplash