fbpx

Claudia Schiffer a ’90-es évek szupermodelljeiről készít kiállítást

A modellből lett kurátor 2021-re ígéri első kiállítását Düsseldorfban.

 A düsseldorfi Kunstpalast Múzeumban az 1990-es évek divatfotóiból nyílik kiállítás, melynek a kurátora maga Claudia Schiffer lesz. Olyan művészek munkái lesznek majd láthatóak, mint Juergen Teller, Karl Lagerfeld, Corinne Day, Herb Ritts és Ellen von Unwerth.

Claudia Schiffer a saját archívumából is kiválogatott néhány képet, így bepillantást nyerhetünk majd az igazi afterpartik és a kifutók kulisszáinak világába. Készülj fel arra, hogy olyan fotókat fogsz majd látni Naomi Campbell, Kate Moss, Linda Evangelista és Christy Turlington korai karrierjének idejéből, amit eddig még soha.

„Nagyon intenzív, de csodálatos időszaka volt az életemnek a ’90-es évek, ezeket a felvételeket pedig még eddig sosem láthatta a nagyközönség” – tette hozzá Claudia Schiffer, akinek a karrierje egyébként Düsseldorfból indult el.

https://www.instagram.com/p/CD3ZmnWALah/?utm_source=ig_embed

A Fashion Photography From the 1990s – curated by Claudia Schiffer című kiállítás 2021. március 4-től lesz majd a tervek szerint látogatható egészen június 13-ig a düsseldorfi Kunstpalast múzeumban.

Nyitókép forrása: Unsplash