fbpx

Élelmiszerpazarlás helyett megérkezett a Munch!

A mai társadalmakban az élelmiszerek nagyjából harmada vész kárba, hazánkban ez 1,8 millió tonnát jelent. Az élelmiszerpazarlás problémáján pedig segíteni kell! Ezt vette alapul a hazánkban működő Munch, mely egyszerűen fogalmazva egy ételrendelős oldal. Na, de hogyan is fogja ez segíteni, hogy kevesebb élelmiszer landoljon a kukában?

A Munch egy olyan platformot kínál, ahol az éttermek, pékségek, boltok, vagy akár szállodák feltüntethetik mindazon ételeiket, melyek kiváló minőségűek, azonban nem tudták eladni őket. Ezek az ételek nagy arányban a szemetesben landolnának “normál” esetben, így terhet róva a környezetre, felesleges kiadásként a vendéglátóhelyeknek.

A munch.hu használatával kiválaszthatod és megrendelheted a neked szimpatikus ételeket, melyek óriási kedvezménnyel kínálnak. Ez nagyjából 40-70% között mozog. Fontos kiemelni, hogy minden esetben kizárólag friss, érintetlen és jó minőségű ételeket tüntetnek fel oldalukon és applikációjukon. Az ételeket személyesen tudod átvenni a helyszíneken, ahol lehetőség van saját dobozban elhozni az ételt, így kevesebb műanyagot is felhasználva.

Próbáld ki te is ezt a különleges kezdeményezést és egyél valami finomat úgy, hogy még az ételpazarlás ellen is teszel!