fbpx

Az egész világ a kifutója ennek az idős berlini baráti párnak

Günther Krabbenhöft és Britt Kanja a berlini baráti pár bebizonyították, hogy a stílus valóban kortalan!

A divat és az öltözködés fogalma általában összefonódik az ifjúsággal, de vess csak egy pillantást Günther Krabbenhöft és Britt Kanja stílusára, máris bebizonyosodik, hogy valójában a kornak semmi köze a stílushoz. A 75 éves Günther Krabbenhöft előszeretettel visel háromrészes öltönyt, különféle kalapokkal kiegészítve, míg Britt Kanjánál nincs hiány hangsúlyos kiegészítőkből és elegáns ruhákból. Az világos, hogy a világra a saját kifutójukként tekintenek, és minden alkalommal, amikor kint járnak egy élő divatbemutatóval szolgálnak a gyanútlan járókelőknek.

Nem ez az első alkalom, hogy Günther Krabbenhöftet a stílusával kapcsolatos elismerés érte. Öt évvel ezelőtt már felkapták egy képe miatt, ahol egy öltönyben és mellényben pózolt, melyhez egy kúpos farmert és fűzős csizmát társított. Szenzációként jelent meg a berlini divatszíntéren, és azóta sem szállt le a csillaga. Krabbenhöft ma a MARTA PR által irányított modellügynökség modellje, sőt még egy könyvet is írt: „Csak legyél önmagad – soha nem vagy olyan öreg, hogy fiatal legyél” címmel. A könyv az általa szerzett bölcsességekre összpontosít. „Hé, nem számít, mi történik veled, ha úgy gondolod, hogy kudarcot vallottál az életben, eljön az a nap, amikor a gyengeségedet majd erősségnek látod” – nyilatkozta Krabbenhöft a könyvéről. „Csak utólag ismerem fel, mikor estem teljesen kétségbe, és csak akkor tudom értékelni ezeket a napokat.”

Ezzel az optimista perspektívával a Krabbenhöft megtanulta értékelni az élet minden kínálkozó alkalmát – és ez látszik is rajta.

View this post on Instagram

Große, hinreissend schöne Eröffnungsparty von paris44 by Anja Gockel , Kunst, Fashion,Art&Event in der Pariser Straße 44. Es war ein rauschendes Fest , wo zum Schluss der VIRUS in Grund und Boden getanzt wurde. Bei der Begrüßung wurden unglaublich viele neue kreative Formen einer herzlichen Begrüßung ausgetauscht. Keine Umarmungen ,kein Händeschütteln, dafür fröhliche andere Formen der Begrüßung.Es war ein magischer Abend. Danke an alle die diese Eröffnung so besonders gemacht haben . Hinreißende Räume haben die wunderbaren Konzept Künstler,Lili Nalovi &Jesko Willert @liliandjesko geschaffen, und dem neuen @paris44_berlin einen zauberhaften Rahmen gegeben. Da heute Freitag der dreizehnte ist , freue ich mich besonders , da ich dieses Datum schon seit Jahren zu einem Glückstag erkoren habe. Das hat auch heute schon funktioniert. Naja ,das Glücksgefühl wurde mir nicht von AUSSEN präsentiert, sondern ich habe es mir ganz einfach selbst geschenkt . Ich habe an einen Menschen gedacht , der letzten Sonntag so mirnichts -dirnichts in mein Herz spaziert ist. Genug Platz ist da ja. Denkt daran , für ein glückliches Gefühl können nicht nur andere sorgen. Ihr könnt Euch auch selbst glücklich machen. Möglichkeiten dazu gibt es 1000fach 🙏🍀♥️🍀🙏. Habt ein Virenfreies , magisches Wochenende. #opening @paris44_berlin @anna_von_griesheim @liliandjesko #eröffnungsfeier #friendmeeting #coolpeople @dennisdivine #menwithclass #showroom #lebensfreude #peoplewithstyle #magicmoments #fashionlover #coolmen #menstyle #womenstyle #womenwithstyle #mensaccessories #menspiration #womenpower #partynight #partytime #glücksmomente #glücklichsein #glücklichseinkannmanlernen

A post shared by Günther Krabbenhöft (@g.krabbenhoft) on

Photo by Park Street on Unsplash