fbpx

Újra piacra dobják Diana hercegné ikonikus ronda pulcsijait

Közel 23 évvel a halála után Diana hercegné stílusa pont olyan trendi, mint akkoriban volt – még a TikTok is felkapta manapság a hercegné ikonikus külsejét. A nagyközönséget továbbra is magával ragadja Lady Dí titokzatos élete és azok a szettek, melyeket előszeretettel viselt. A The Crown című Netflixes sorozat közelgő negyedik évadának kedvcsináló fotóinak köszönhetően a hercegné a 80-as évekbeli stílusa teljesen levette a lábáról az embereket.

A Rowing Blazers nevű New York-i divatmárka pedig kihasználva az elhunyt hercegné népszerűségét, nemrég bemutatta azt a kollekcióját, amiben két olyan pulóver is szerepel, amit Diana stílusa inspirált. A márka első női kollekciójában a twillnadrágok, gyapjú pulóverek, biciklisnadrágok, tweed blézerek és pólóingek kaptak helyet, azonban a kollekció igazi fénypontjai két pulóver.

Az egyik egy piros, báránymintás pulcsi, amelyhez hasonlót viselt Diana 1983-ban egy lovaspólómeccsen.

Forrás: Rowing Blazers

A másik pedig egy legendás darab, egy rózsaszín, I’m A Luxury feliratos pulóver, amelynek újragyártásához a Rowling Blazers a Gyles and George márkával fogott össze. Az igazi rajongóknak ez a felső már ismerős lehet, hiszen Diana egy olyan képen viseli ezt, amely bejárta az egész világot: az 1986-ban készült fotón Diana éppen Harry és Vilmos herceggel játszik egy hintánál.

Diana hercegné ikonikus pulcsija
Forrás: Rowing Blazers

A divatmárka weboldalán megtalálható információk szerint, 1994 óta most gyártották le először ezeket az ikonikus dizájnú pulcsikat, melyeket körülbelül 240 dollárért, vagyis közel 72 ezer forintért lehet megvásárolni.