fbpx

Újra piacra dobják Diana hercegné ikonikus ronda pulcsijait

Közel 23 évvel a halála után Diana hercegné stílusa pont olyan trendi, mint akkoriban volt – még a TikTok is felkapta manapság a hercegné ikonikus külsejét. A nagyközönséget továbbra is magával ragadja Lady Dí titokzatos élete és azok a szettek, melyeket előszeretettel viselt. A The Crown című Netflixes sorozat közelgő negyedik évadának kedvcsináló fotóinak köszönhetően a hercegné a 80-as évekbeli stílusa teljesen levette a lábáról az embereket.

A Rowing Blazers nevű New York-i divatmárka pedig kihasználva az elhunyt hercegné népszerűségét, nemrég bemutatta azt a kollekcióját, amiben két olyan pulóver is szerepel, amit Diana stílusa inspirált. A márka első női kollekciójában a twillnadrágok, gyapjú pulóverek, biciklisnadrágok, tweed blézerek és pólóingek kaptak helyet, azonban a kollekció igazi fénypontjai két pulóver.

Az egyik egy piros, báránymintás pulcsi, amelyhez hasonlót viselt Diana 1983-ban egy lovaspólómeccsen.

Forrás: Rowing Blazers

A másik pedig egy legendás darab, egy rózsaszín, I’m A Luxury feliratos pulóver, amelynek újragyártásához a Rowling Blazers a Gyles and George márkával fogott össze. Az igazi rajongóknak ez a felső már ismerős lehet, hiszen Diana egy olyan képen viseli ezt, amely bejárta az egész világot: az 1986-ban készült fotón Diana éppen Harry és Vilmos herceggel játszik egy hintánál.

Diana hercegné ikonikus pulcsija
Forrás: Rowing Blazers

A divatmárka weboldalán megtalálható információk szerint, 1994 óta most gyártották le először ezeket az ikonikus dizájnú pulcsikat, melyeket körülbelül 240 dollárért, vagyis közel 72 ezer forintért lehet megvásárolni.

Táborosi Boglárka
Táborosi Boglárka

Főszerkesztő

hello