fbpx

Könyvmegjelenések, amiket már alig várunk!

Itt van az őszi bekuckózás ideje. Ilyenkor nincs is jobb, mint bebújni a meleg takaró alá és egy jó könyvet olvasni egy finom tea, vagy kávé mellett. Szerencsére most ősszel is sok ígéretes, izgalmas könyvmegjelenést várhatunk.

Inspirációnak most megosztunk veled 4 olyan könyvet, amit mi már alig várunk.

Könyvmegjelenés
Photo by Annie Spratt on Unsplash

Péterfy-Novák Éva és Szentesi Éva: Damaszt és paprikás csirke – Történetek és receptek Péterfy-Novák Éva és Szentesi Éva tollából

Péterfy-Novák Éva csodásan és egyben megrendítően ír. Szentesi Éva mély őszinteséggel és humorral. Persze ezeknél sokkal több fűszer van ebben a két nőben, na de mi van akkor, amikor ők ketten együtt írnak? Akkor berobban egy könyv, amelyben vidám és szomorú történéseket olvashatunk, megspékelve néhány ínycsiklandozó recepttel. Ez a Damaszt és paprikás csirke – Történetek és receptek Péterfy-Novák Éva és Szentesi Éva tollából.

Margaret Atwood: Macskaszem

A szolgálólány meséjének írónője ezt a történetet már több mint 30 éve megírta, azonban magyar nyelven ezidáig nem volt elérhető. A Macskaszem történetéért Atwoodot már 1989-ben Booker-díjjal jutalmazták. A Macskaszemben feltárul a gyermeki lét sötét oldala és a 20. század közepén művészként érvényesülni próbáló nő küzdelmes útja.

olvasás, könyv
Forrás: Pexels

Pokorny Lia: Holnapra is marad

Az élelmiszerpazarlás hatalmas probléma napjainkban és ahhoz, hogy környezetünket védjük és kíméljük, tudatos lépésekre van szükség. Pokorny Lia számára is fontos a pazarlás nélküli élet, a tudatosság minden téren, így ezt választja akkor is, ha főzésről van szó. Tippjeit, receptjeit most a nagyközönség előtt is megosztja, így már a konyhában elkezdheted a tudatos, környezetvédelemhez hozzájáruló eszközöket használni, ebben pedig ez a könyv tud segíteni és inspirálni.

Dezső András: Magyar kóla

A Maffiózok mackónadrágban című könyves szenzáció után, a távozó indexes újságíró, Dezső András az alvilágnak egy újabb szeletét mutatja meg. Most a magyarországi kokainpiac és a droghoz gyakran nyúló elit világba ad az olvasóknak betekintést.

Neked melyik könyv kerül tuti a könyvespolcodra?