fbpx

A Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát alapítvány újra örökbefogadó napot tart a november 8-án Budapesten, a Kőleves Kertben, ahová szeretettel várnak minden kutyarajongót, professzionális kutyasimogatókat és leendő MFÖEK gazdikat.

MFÖEK örökbefogadó nap
#mföekSora – Fotó: Varga Zorán

Az eseményen a gazdijelöltek élőben is találkozhatnak a kiszemelt mentvényekkel, valamint minden kérdésükre választ kaphatnak az adott kutyussal, cicával, vagy magával a gazdis élettel kapcsolatban. „Szeretettel várunk mindenkit, aki kutya/cica örökbefogadáson gondolkodik és szívesen beszélgetne velünk erről. Ha valaki ideiglenes befogadáson gondolkodik, vagy más módon támogatná a mentvényeinket, akkor ennek részleteinek átbeszélésére is lesz lehetőség. Az ilyen eseményeken mindig szuper az is, hogy követőink arcokat tudnak kapcsolni az oldalhoz és jobban megismerkedhetünk egymással” – nyilatkozta Harmath Eszter, az alapítvány kuratóriumának elnöke az örökbefogadó nappal kapcsolatban.

A Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát Facebook oldalán létrehozott eseményben az érdeklődőknek van lehetőségük már előre, online megismerkedni a mentvényekkel, de lesznek olyan meglepetésvendégek is, akik még az oldalon sem debütáltak. „A Facebook eseményben folyamatosan kommunikálunk arról, hogy melyik állatkaink érkeznek majd. Idén cuki, exkluzív videókkal készülünk rólunk, szóval mindenképp érdemes követni az eventet!” – tette hozzá.

#mföekTessa – Fotó: Mészáros Virág

Ha a gazdijelöltekben az örökbefogadó nap hatására sziklaszilárddá vált az örökbefogadási szándék, akkor az esemény után, a Facebook oldalra írt részletes bemutatkozó levéllel van lehetőség randit kérni az adott mentvénytől. „Az örökbefogadó napi megismerkedés egy szuper nulladik lépés, egy kezdeti lendület, de ez után az örökbefogadási protokoll változatlan: a jelöltektől egy részletes bemutatkozót kérünk oldalunkra, és ezután következik a telefonos egyeztetés, amit a COVID-szabályoknak megfelelően egy online randi követ, és ha ott is minden jól megy, mehet az offline közös séta!” – fejezte be Eszter az örökbefogadási folyamattal kapcsolatban.

MFÖEK örökbefogadó nap
#mföekBalu – Fotó: Varga Zorán

Az eseményt egyébként a biztonsági előírások felelős betartása mellett, külső helyszínen tartják meg, továbbá minden érdeklődőt kérnek, hogy szigorúan maszkban jelenjenek meg és tartsák egymástól és az önkéntesektől is a megfelelő távolságot. Lesznek kihelyezett kézfertőtlenítők is, valamint a Kőleves dolgozói is számon tartják a kertben tartózkodó emberek számát, így a résztvevők teljes nyugalomban fognak tudni koncentrálni a négylábúakra. Továbbá lesz alkalom beszerezni a legújabb MFÖEK-es vászontáskákat és kitűzőket is, melyekből a befolyt összeg a gyeptelepi kutyusok további mentésére szolgálnak.

További infók és exkluzív tartalmak: https://www.facebook.com/events/3027471567354112