fbpx

Kortárs művészeti galéria az online térben

A művészet az online világban is egyre nagyobb teret nyer magának, a bygodot.hu pedig az első online működő galériaként várja látogatóit.

A bygodot.hu mögött a Godot Art Fair áll, mely egy kortárs művészeti vásár, ahol az ország legfiatalabb alkotóinak van lehetőségük megmutatni műveiket. 2016 óta több mint 500-an mutathatták meg tehetségüket ily módon, a vásár ideje alatt pedig gerilla áron lehet szert tenni a művekre.

Az online galériában a kiállított alkotásokat állandóan lehetőség van megvásárolni. Ehhez szükség van egy jegy megvásárlására, mely tartalmazza az elsőbbségi vásárlás díját is.

Az érdeklődők többek között festmények, fotók, grafikák, installációk és szobrok közül is választhatnak, a honlapon lehetőség van megismerni az alkotások mögötti tartalmat, érzéseket is, bővebben olvasni a művekről. 

Az online kiállításon az ország legifjabb művészeinek alkotásaival találkozhatunk, így többek között Barcza Réka, Freund Éva, Knyihár Bence, Kőmíves Luca, Vigh Krisztina, Tettamanti Ádám, Nana Masilo, Lovizer Tamás, Major Janka is képviselteti magát.

A Godot Galéria már 20 éve biztosít helyet a magyar képzőművészeti életnek, a Művészeti Intézet 1100 négyzetméteren látogatható, ez a terület ad helyszínt az alkotásoknak abban az időszakban, amikor ezek szabadon látogathatók.

Nyitókép forrása: Photo by Lizzie George on Unsplash