fbpx

A Coca-Cola idei évi karácsonyi kisfilmje könnyeket csal az ember szemébe

A Coca-Cola idei évi karácsonyi reklámfilmjében az apai szeretet kapta a főszerepet, és természetesen az emblematikus kamion is felbukkan benne.

Novemberben már általában mindenki karácsonyi lázban ég, nincs ez másképp idén sem. Mi lenne pedig karácsonyibb, mint maga a Coca-Cola ikonikus karácsonyi kamionja, mely minden évben világjáró körútra indul, ám 2020-ban a koronavírus sajnos ennek is útját állta. A kamiont így a mostani ünnepi időszakban csak a reklámfilmben lehet majd megcsodálni.

Az idei karácsonyi kisfilmet Taika Waititi új-zélandi rendező rendezte, aki a Jojo Nyuszi című filmjéért 2020-ban elnyerte a legjobb adaptált forgatókönyvért járó Oscar-díjat. A reklámfilmet, melynek a főszereplője egy apuka, aki elfelejti időben postára adni lány Mikulásnak írt levelet, a tervek szerint 90 országban vetítik majd le a televízióban az ünnepi időszak alatt.

A kisfilm középpontjában egy olajfúrókon dolgozó édesapa áll, akinek munka közben jutott eszébe, hogy nem adta fel időben kislánya levelét a Mikulásnak, így eldönti, hogy azt saját kezűleg fogja kézbesíteni az Északi-Sarkra. Az édesapa minden veszéllyel derekasan szembenéz, ám hiába, túl későn ért oda, hiszen a Mikulásgyár már zárva van. Ám ekkor felbukkan az ikonikus Coca-Colás kamion, amit nem más vezet, mint maga a Mikulás, hogy segítséget nyújtson a kétségbeesett férfinak. És persze minden jó, ha a vége jó: