fbpx

November 22-én 19 órától négy nagyszerű magyar fellépő fog online jótékonysági koncertet tartani a gyeptelepi kutyusok javára a Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát alapítvány szervezésében.

Karma – Fotó: Tóth Máté

Az esemény szervezése persze ebben a helyzetben nem volt zökkenőmentes: „A pandémia helyzet okozta folyamatos korlátozások miatt voltak újratervezések a szervezésben. Azonban annyira szuper a csapat, a fellépők, a háttérben a Rotera film és a kommunikációs csapatunk, mindenkiről egytől egyig elmondható, hogy nagyon rugalmasak voltak. A kialakult helyzetre való tekintettel új helyszínt is kellett keresnünk, A Kepler Studionak is nagyon köszönjük a támogatást és hogy helyet biztosít az eseménynek!” – árulta el Fejszák Judit, MFÖEK board tag és a jótékonysági koncert egyik szervezője.

Mignon – Fotó: Németh Larina

Az este felhőtlen szórakozásáért a Talk2night, Nunki 50%, Szakács Gergő és a Margaret Island együttesek fognak felelni, akik mind egytől egyig a gyeptelepen várakozó kutyusok szabadulásáért koncerteznek. „A koncertjegy megvásárlásával gyeptelepi várakozók szabadulását tehetjük lehetővé, hiszen a belépőkből befolyt összeget szabadulásukra, állatorvosi költségeik fedezésére és gazdira találásuk támogatására fordítjuk” – folytatta Judit.

Mekka – Fotó: Farsang Anna

Az akusztikus live stream estre jegyet a tixa.hu weboldalon keresztül lehet vásárolni vasárnap 12 óráig, melyek 1500 forinttól indulnak, de ezenfelül mindenki eldöntheti mennyivel szeretne hozzájárulni a mentéshez. Minden támogató kap majd a 22-i koncert előtt e-mailben egy exkluzív linket, amin keresztül csatlakozni lehet az eseményhez. A koncertfelvételt pedig egészen november 29-ig vissza lehet majd nézni. „Sokunknak hiányzik az az érzés, hogy egy hétvégi napon barátainkkal elmenjünk egy jó koncertre, ahol kicsit ki tudjuk ereszteni magunkból a fáradt gőzt és el tudjuk engedni a hetet. Ha ezt nem is lehet teljesen pótolni, de az érzést virtuálisan oda tudjuk varázsolni mindenki otthonába, aki jegyet vált rá. Ráadásul hab a tortán, hogy minden fellépőnk a mentvények szabadulásáért zenél, egy jegy megvásárlásával lehet támogatni őket” – fejezte be Judit.

További infók a jótékonysági koncert Facebook eseményében.