fbpx

Kiderült ki kapja Johnny Depp szerepét a Legendás állatok és megfigyelésük című film folytatásában

Immár hivatalos, hogy Johnny Depp helyett Mads Mikkelsen fogja alakítani Gellert Grindelwaldot a Legendás állatok és megfigyelésük következő három részében.

A Harry Potter filmek rajongóit sokként érte a hír, miszerint Johnny Depp távozni kényszerül a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásából. A Warner Bros. döntését nagyban befolyásolta a színész és volt felesége hosszúra nyúló és botrányos válásának a fejleményei, melyek mellett már nem tudtak tovább szó nélkül elmenni a film készítői. Johnny Depp egyébként tiszteletben tartotta és elfogadta a televíziós társaság döntését, a közvélemény és a sztárvilág azonban egy emberként állt ki a színész mellett. Ennek ellenére a film készítőit még az sem hatotta meg, hogy a legnagyobb rajongók bojkottálni tervezik a készülő produkciót, ha nem adják vissza Deppnek a szerepet.

A sorban következő rész forgatása a koronavírus ellenére is már javában zajlik Londontól nem messze, igaz a mostani jogi procedúra miatt kicsit csúszni fog majd a film mozikban való debütálása – már ha egyáltalán lesz ilyen. Mindenesetre az eredetileg 2021. novemberére tervezett premiert 2022. júliusára tolták át.

Johnny Depp helyét pedig a dán származású Mads Mikkelsen fogja átvenni, akit eddig olyan filmekben láthattunk már, mint a Casino Royal, a Hannibál, a Zsivány egyes és a Doctor Strange.

Nyitókép forrása: Pexels