fbpx

Megnyílt az első utántöltő állomás a budaörsi dm üzletben

A magyar drogériapiacon elsőként a dm állít üzembe ilyen utántöltő állomást, és kezdi el a csomaglásmentes termékek árusítását.

A csomagolásmentes boltok népszerűsége mellet már az olyan multik sem mehetnek el, mint a dm drogéria üzlethálózat. Így a növekvő vásárlói igényeknek eleget téve idén decemberben megnyílt az első utántöltő állomás a budaörsi Malomkő utca 7. szám alatt található dm üzletükben. „Mivel a dm-nél a vásárló áll a középpontban, visszajelzéseiket mindig szem előtt tartva folyamatosan azon dolgozunk, hogy a változó elvárosoknak, és igényeknek megfeleljünk. A fenntarthatóság iránti elköteleződésünk szerencsésen egybeesik a vásárlók igényeivel” –  árulta el Kanyó Roland a dm marketing és PR menedzsere a hivatalos honlapon.

A magyar drogériapiacon elsőként a dm állít üzembe ilyen utántöltő állomást, és kezdi el a csomaglásmentes termékek árusítását. Az állomás bevezetésénél kiemelkedő szerepet játszott a biztonság, ezért egy olyan hazai fejlesztésű gépet alkottak meg, melynek használata során a vevő csak zárt csomagolásban találkozhat a termékkel. Mivel a gép elkészítése is Magyarországon történt meg, így maga a beszerzés és a karbantartás is kisebb ökológiai lábnyommal járt.

Kép forrása: dm.hu

Jelenleg 5 féle termék közül választhatnak az érdeklődök – egy mosogatószert, két féle mosógélt, és két féle öblítőt – tudnak utántölteni, melyek mind a magyar tulajdonú Sansin márka termékei. A Sansin termékek organikus, kizárólag környezetbarát alapanyagokból készülnek, magas minőségű mosó- és tisztítóhatással rendelkeznek, és az üzletben is 100%-ban újrahasznosított műanyag flakonokban kaphatók.

A most bevezetett utántöltő állomás teszt jelleggel működik, a vásárlói visszajelzések és a tényleges kihasználtság függvényében tervezi a dm a többi üzletébe is kiépíteni a csomagolásmentes értékesítést.

Nyitókép forrása: Karolina Grabowska from Pexels