fbpx

Eke Angéla a saját szervezésű decemberi jótékonysági vására keretein belül több magyar divattervezővel fogott össze, hogy közösen a befolyt összegből a Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát alapítványt támogassák.

Az online jótékonysági vásárban elérhetőek a magyar divattervezők által felajánlott exkluzív darabok, továbbá több magyar művész is csatlakozott a gyűjtéshez, így egy-egy híresség kedvencei is felbukkannak majd az online vásársorán.

Ráadásul a budapesti vásárlóknak Eke Angéla színésznő személyesen szállítja majd ki a megvásárolt ruhadarabokat. A vásárlásokból befolyt összeg pedig teljes egészében a Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát alapítvány számára kerül jóváírásra, akik az Ózdi ebtelep, a Miskolci Második Esély Alapítvány, az Ugat-lak Alapítvány Kisvárda, a Sánta Kutya Állatvédő Alapítványból mentik a kutyusokat és cicákat.

Azért, hogy mindenkihez időben odaérjen a csomag, az online garázsvásár december 6-15. között zajlik Eke Angéla Instagram oldalán. Ha megtetszett egy darab, akkor írj a posztban feltüntetett email címre egy üzenetet.

Nyitókép forrása: Panamy