fbpx

Karácsonyi ajándékötletek négylábúaknak – 1. rész kutyusok

Tudod már mit kap idén karácsonyra a négylábú társad? Ha nem, akkor válogass ezek közül a szuper hazai tervezők közül, akik csodásabbnál csodásabb termékeket készítenek kutyusok számára.

ROZIneked

A ROZIneked márka kínálatában kézzel készített kutya kiegészítőket találsz, melyek a fenntarthatóság elvei szerint készültek. Mind póráz, nyakörv, biléta és játék természetes anyagok felhasználásával készült, vegán anyagokkal és műanyagmentesen. Továbbá természetes kutyakozmetikumok is megtalálhatóak itt.

Roomie – Your Smoothest Friend

A Roomie – Your Smoothest Friend magyar márka kézzel készített kutya- és cicaágyakat készít, melyek a lakásod meseszép díszei is lehetnek. Valamint csomós, erős fonalból készült cica-és kutya játékok is megtalálhatóak nála. 

Madzag.dog

Madzag,dog-nál nem csak a négylábúakra gondoltak, hanem a kutyamániás gazdikra is. Itt biztosan találsz valami szépséget magadnak és a négylábúadnak is!

WOOF! Dog Design

Kézzel készült, egyedi megjelenésű nyakörvekért és pórázakért, valamint minőségi bőrből készült gazdiknak való kiegészítőkért érdemes szétnézni a WOOF! Dog Design weboldalán.

SIXFEET DESIGN

Minőségi, dizájner nyakörvekért és pórázokért, valamint aktív gazdáik számára készült kiegészítőkért mindenképpen látogass el a Sixfeet Design oldalára!

Happy Beast Design

Ha éppen fekhelyválasztás vagy váltás előtt állsz, akkor mindenképpen nézz szét Happy Beast Design egyedi, vidám és friss mintákkal készült menő kutyaágyai között!

Hamarosan jövünk egy külön válogatással cicusok számára is! 

Nyitókép forrása: Nathan McDine – Unsplash