fbpx

Karácsonyi ajándékötletek négylábúaknak – 2. rész cicák

A négylábúak családtagok, így természetesen őket is meglepjük karácsony alkalmából egy kis meglepetéssel. Összegyűjtöttünk néhány ötletet a team cicásoknak.

Dolla Kisállat Bútor

A cicáknak mindig van egy aktuális kedvenc helyük a lakásban, azonban ha szeretnéd, hogy legyen számára egy biztos kuckó, ami csak az övé, akkor ez az esztétikus (cica)bútor szuper választás. A bútorok elég elegánsak, ráadásul többfunkciósak is.

Roomie – Your Smoothest Friend

Roomie egy olyan magyar márka, ahol nem csak szuper kutyaágyakat találsz, hanem cicáknak készülteket is. A termékek megálmodója, Elisabeth kézzel alkotja ezeket a csodálatos fonott fekhelyeket a kiskedvenceknek.

Horgolandi hacukák

Pásztor Andrea nagyon sok mindent horgol, hiszen Instagramján egyaránt találunk táskát, szundikendőt és mózeskosarat is. A horgolt szépségek között pedig cicafekhely is készült.

Handycatstore

A legtipikusabb cicajáték az egér, de miért is ne lehetne ez is magyar alkotó által készült csodaszép darab? A Handycatstore egyedi, nagyon cuki horgolt egérkéket készít. 

Macskát a polcra

A legjobbat hagytuk utoljára. A macskák köztudottan imádnak minél magasabbra felmászni a lakás különböző pontjain és onnan szemlélni az eseményeket és lenézni ránk. A te macskádnak is lételeme a magaslati pontokon való hesszelés? Akkor teljesen odaleszel A macskát a polcra projektért.

Tapasztalatból mondjuk, hogy ezek mellett minden cica nagyon szokott örülni a jutalomfalatoknak, vagy bármilyen ételnek a folyton korgó pocak számára. Te becsomagoltad már az ajándékodat a macskádnak?

Nyitókép forrása: Jessica Lewis on Unsplash