fbpx

Mint medve a méznek, az otthoni szépségápolás kedvelői is úgy fognak örülni a skintech kategória újdonságának a FOREO-tól. A mikroáramos arcfeszesítő készülékek, a BEAR és BEAR mini már Magyarországon is elérhetőek.

A macifej formájú készülék a mikroáramos arclifting kezelést kombinálja a svéd beauty-tech márka védjegyének számító T-Sonic pulzálással, amely a bőr feszesítésének és a kontúrok élesítésének biztonságos és fájdalommentes módja. A használat során a mikrovezetékek kis feszültségű mikroáramot bocsátanak ki a “füleken” keresztül. Az elektromos stimulálás aktivizálja a sejtműködést, segíti az izmok önálló regenerálódását, melynek köszönhetően a bőr megemelkedik, tónusosabb és feszesebb lesz. A fülek közötti nagyobb távolság lehetőséget ad arra, hogy a nagyobb arc-felületeken is használhassuk, ugyanakkor a finom vonalakat is precízen kezelhetjük. A BEAR készülékhez a Foreo For You applikáción keresztül az arc 5 különböző területére szabott egyedi arckezelés érhető el.

A BEAR a világon az egyetlen olyan mikrovezető-eszköz, amely Anti-Shock System™ funkcióval rendelkezik, garantálva a sokk-mentes kezelést, a maximális biztonságot és kényelmet. Az anti-sokk rendszerben az ultra-intelligens szenzorok másodpercenként 100x mérik be bőrünk elektromos ellenállását; a készülék pedig a mért értékek szerint szabályozza a mikroáram intenzitását, így valóban testreszabott kezelést kapunk.

A BEAR erősebb mikrovezetési intenzitással rendelkezik, amely alkalmas az egész arcra és az arckontúrra, míg a kistestvér, a BEAR Mini főleg a szem körüli ráncok, valamint a mosoly-vonalak kezelésében lehet hű társunk. A FOREO ajánlása szerint a BEAR készüléket mindig felvivő anyaggal, például szérummal, vagy vízbázisú géllel együtt használjuk. A T-Sonic pulzálás segít a szérum hatóanyagainak tökéletes felszívódásában, valamint a nedves vivőfelület hatékonyan és biztonságosan továbbítja a mikroáramot a bőrbe.

A BEAR klasszikus FOREO Fuchsia színben, míg a BEAR Mini Pearl Pink és Levander színekben kapható. A FOREO BEAR év végétől már itthonról is elérhető a FOREO márka kínálatában, magyarországi szállítással, a foreo.com oldalon.