fbpx

Csodaszép határidőnaplók hazai designerektől 2021-re

Valahogy sose tudtam megszokni az okoseszközök naptárait, így én a mai napig csakis szigorúan képernyőmentes módon írom fel a teendőim listáját az éves tervezőmbe. Ezért is meghatározó pillanat az, amikor végre kiválasztom, hogy a következő évben éppen milyen könyvecskébe írom fel a napi ügyes-gondos dolgaimat és tervezem a jövőmet. Most olyan szuper, hazai tervezésű határidőnaplókat hoztam, melyek különlegesek és bárkinek örömet tudnak okozni akár egy egész éven át.

POKET Zsebkönyvek x @szialidia

A Poket Zsebkönyvek csapatával összefogva alkotta meg Gulyás Lídia ezt a csodás határidőnaplót, melyet Egy év – végtelen én névre kereszteltek. Ahogy az már a címéből is kiderül ez a határidőnapló azért született meg, hogy legyen valami, ami emlékeztet minket a mindennapokban arra, hogy valójában mennyi végtelen lehetőség is rejlik bennünk. Mindeközben olyan fontos témákra fókuszál, mint a lelassulás, az alkotás, a pozitív testkép és a mentális egészség fontossága.

Vivalogy – Mindennapi Motivátor

Ez a Mindennapi Motivátor címre keresztelt határidőnapló nagyrészt kézi gyártással készül, faborítással és természetes festéssel, így nincs két egyforma példány belőle. Ez a könyvecske egyszerre lehet értékes olvasmány és 2021. évi határidőnapló is egyben, az adott hónap tematikájába beillő olvasmányainak hála. Továbbá megtalálható benne az óra-beosztás, a fotografikus „holdnaptár”, az éves családi- és üzleti tervezők, az ünnepnapok jelölése és az utazások esetére különböző egyéb táblázatok is.

Malinovka – PLANBOOK 2021 határidőnapló

Idén is letisztult dizájnnal jelentkezett a Malinovka magyar márka a 2021-es határidőnaplójával, mely tartalmazza az éves-, havi- és heti bontású oldalpárokat és a szabadon szerkeszthető ponthálós jegyzetlapokat is. Idén új funkcionális részlettel gazdagodott a határidőnapló: egy hátsó papírzsebbel, mely alkalmas kisebb feljegyzések, jegyek, papírok tárolására is. A PLANBOOK 2021 négy féle borítóval készült, így mindenki talál a saját ízlésének megfelelőt.

DOT For You – IRKA 2021 évi határidőnapló, tervező, naptár

Az IRKA 2021-es határidőnapló naptár és notesz egyben. Minimalista designnal készült és egy olyan dátumozott naplót rejt, ami minimalista keretrendszert kínál a napi, heti, havi teendőink feljegyzésére, és teret ad a személyre szabott jegyzetekre is. A könyvecske elején éves, havi áttekintő található meg, majd a heti nézetben szabadon szerkeszthető heti oldalpárok, és egy plusz pontozott oldal tartozik. A napló második fele pedig önmagában noteszként is használható, hiszen pontozott jegyzetoldalakból áll.

Időablak – Határidőnapló 2021

László Noémi versének címét kapta a 2021-es határidőnapló, melyben 12 illusztráció, versek, havi tervező, rajzolásra, jegyzetelésre alkalmas lapok, listák és a kedvenc recepteknek szánt oldalak kaptak helyet. A határidőnaplót Kürti Andrea illusztrálta.

Nyitókép forrása: Paico Oficial – Unsplash