fbpx

Így néz ki a szeretet és a gondoskodás az állatvilágban

Goran Anastasovski macedón fotográfus 15 évet töltött a természetben, hogy ezeket a szeretetteljes pillanatokat megossza másokkal.

A szeretet gondolata egyetemes. Kultúrákat és időt ölel fel. Egész iparágak épülnek arra, hogy elősegítsék az emberek közötti szeretetre alapuló kapcsolatokat. De a szeretet és a szerelem nem kizárólagos az ember számára. A vadonban élő állatok is állandóan gyengéd pillanatokat mutatnak ki. Goran Anastasovski macedón fotográfus 15 évet töltött a természetfotózással, hogy ezeket a megható pillanatokat megossza másokkal.

Lenyűgöző képein a világ minden tájáról származó állatok láthatók, köztük farkasok, hiúzok, szarvasok, majmok és zsiráfok, hogy csak néhányat említsünk. Gyakran láthatók, amikor szoros kapcsolatban állnak egy másik fajtársukkal, arcul csípik egymást vagy szorosan átölelik gyermekeiket. A természetfotós reméli, hogy ezek az érzelmes képek felhívják a figyelmet az állatvédelemre is, és lebeszélik az embereket a vadászat folytatásáról.

Anastovski mozgó állatfotóit számos platformon publikálták már, megjelentek például a National Geographic, a BBC, a Forbes és a Telegraph hasábjain is. Csodáld meg te is Anastasovski további természetfotóit, és kövesd be őt az Instagramon is, hogy naprakész legyél legújabb projektjeivel.

Nyitókép forrása: Photo by paweldotio on Unsplash