fbpx

A Zion Refresh hip-hop formáció tagjai 2021-es Legendák című nagylemezük első dalában kendőzetlenül elmondták a véleményüket a sekélyes Insta-celebek mindennapjairól.

Minek látszol? címen jelent meg a Zion Refresh legújabb dala, melyben a teljesítmény nélküli Insta-celebek mindennapjairól rántják le a leplet. A zenekar ezzel együtt letette legújabb nagylemezének alapkövét is, ami azt jelenti, hogy a jövőben még számos odamondós, de egyben őszinte üzenetre számíthatunk tőlük.

„A dal motivációja, hogy rávilágítson az online lét átlátszó hazugságaira, az értelmetlen magamutogatásra, és a sok kamura, amire nap mint nap százezrek nyomják robotszerűen a lájkot” – árulta el Tajti Vikor, a zenekar MC-je.

A számhoz készült klip már ad egy kis ízelítőt a lemezhez megálmodott futurisztikus képi világból, amely megfelelően asszisztál a zenei koncepcióhoz – ugyanis a Legendák lemezen a rock és hip-hop alapokat future bass-szel, dubsteppel, és más elektronikus irányzatokkal keverve tálalja a Zion Refresh, amely üdítően hat a már jól ismert stílusjegyek mellett.

A Zion Refresh a tervek szerint augusztusig összesen 8 új dalt ad ki, emellett egyéb tartalmakkal, köztük live lemezbemutató koncerttel készül a Youtube-on, és persze jönnek még tőlük klipek is, melyek közül néhány egészen extrém helyen forgott, többek közt egy nemzetközi reptéren.

Zion Refresh