fbpx

3 Netflix sorozat a bezártság következő szakaszára

Az évszakok változnak, a mindennapok telnek, ám egy biztos pont marad az életben. A Netflix! Az utóbbi időszakban az alábbi 3 sorozat kapta a főszerepet a kuckózós estéken, egyúttal fel is hívnám a figyelmedet rájuk, ha esetleg elakadtál abban, hogy mit nézz legközelebb.

Halott vagy

Mennyire régen kerestem már egy igazán nagyon szerethető vígjátékot! Ez a feketehumor kategória, hivatalosan dramedy. A főszerepben Christina Applegate és Linda Cardellini áll, akik igazából remek párost alkotnak. Az alapszituáció, hogy két nő próbálja túlélni a gyász folyamatát és ez összehozza őket. Persze a sorozatban van bőven váratlan fordulat, irónia és fantasztikus humor. Ha eddig nem kedvelted Christina Applegatet, akkor egy kicsit biztosan meg fogod, a szerepében fantasztikus. Érdemes megnézni, ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, eddig két évad érhető el, mindkettő szuper volt, jön is majd a harmadik.

Te

Nem a legújabb sorozat, már fent is van egészében két évad belőle és érkezik majd idén a harmadik. Ha picit többre vágysz, mint a sablonos romantika, vagy vígjáték, akkor a tippem az, hogy kezdj el nézni egy pszichothrillert! Penn Badgley ismerős lehet a Gossip Girl-ből, ám most egész más karaktert játszik, akit egyszerűen nem tudod, hogy utálj, vagy ne. Súlyos problémákkal küzd a főszereplő, van vele gond bőven, ugyanakkor mégis megnyerő. Hogy mi a titok? Kiderül a sorozatból.

A korona

A királyi család, akinek élete vagy érdekel valakit, de nagyon, vagy rohadtul nem. Na én az aranyközépúton vagyok, igazából nagyon vártam Diana felbukkanását és milyen jó, hogy vártam, mert csodálatos és szívet tépő az egész.

A sorozat a királyi család tagjainak idegeit egyértelműen borzolja, azonban a hétvégén tartolt a Golden Globe-on, ugyanis 6 jelölésből 4-et meg is nyert. Nem véletlenül, mert számtalan ok miatt csodálatos. Az pedig, hogy milyen arányban fikció a sorozat, valószínűleg sosem fog kiderülni.