fbpx

2020 tavaszán, a pandémia kellős közepén hatalmasat mentek azok a kreatív kihívások, ahol újra kellett alkotni a kedvenc festményeinket otthon is fellelhető kiegészítőkkel.

Az egész kihívás őrületet a Getty Museum kezdte el, melybe a világ minden tájáról kapcsolódtak be művészetkedvelők kreatív képeikkel. Eliza Reinhardt művésznő kutyája segítségével vett részt a kihívásban, és azóta sem álltak le a festmények újraalkotásával.

Eliza minden reggel eldönti, hogy aznap melyik festményt alkotják újra, majd végigmegy a lakáson és megához veszi azokat a kellékeket, melyek a legjobban ragadják meg a kiválasztott mű lényegét. Finn minden képen szerves szerepet játszik, a cukiság faktor hozzáadásán kívül az ausztrál juhászkutyus mindig valamilyen jelmezbe öltözik fel, és tökéletesen magára ölti az adott karakter jellegzetességeit.

A Finnel való együttműködés lehetővé tette Eliza számára, hogy megerősítse a köztük lévő kötelékét, valamint egy teljesen egyedi lehetőséget adott az eredeti művek újragondolására.

Neked melyik a kedvenc képed?

Photo by Chewy on Unsplash