fbpx

Az Átrium Színház április 2-án, nagypénteken délután 3-tól április 5-én, húsvéthétfőn éjfélig on-demand elérhetővé teszi két streamre elkészített előadásukat, Molnár Ferenc: Egy, kettő, három és Zach Braff? Minden nagyon jó lesz című darabját, valamint a tavaly októberben bemutatott Újságmúzeum Live című produkciót.

Molnár Ferenc valós időben játszódó vígjátéka 2016 óta nagy sikerrel szerepel az Átrium repertoárján, Znamenák István rendezésében, a főbb szerepekben Alföldi Róbert, Szatory Dávid, Lénárdt Laura, Parti Nóra, Lugosi György, Mertz Tibor és Debreczeny Csaba látható.

Alföldi Róbert az Egy, kettő, három című előadás közben – Forrás: Átrium Színház

Zach Braff komédiáját, a Minden nagyon jó lesz-t éppen a pandémia okozta lezárások előtt mutattuk be, csupán néhány előadást érhetett meg a színpadon, aki még nem látta, most pótolhatja. A produkció főbb szerepeiben Brasch Bencét, Parti Nórát, Bányai Kelemen Barnát és Hartai Petrát láthatja a közönség.

Minden nagyon jó lesz című előadás – Forrás: Átrium Színház

Mindkét egyfelvonásos előadás a megadott időszakban bármikor megtekinthető, ahogyan az Újságmúzeum élő változata is, amelyben az 1920-as, ’30-as évek Budapestjének címlapsztorijaiba kalauzolja el a nézőket az Újságmúzeum Facebook-oldal gazdája, Sal Endre és Réczei Tamás.

Újságmúzeum – Forrás: Átrium Színház

Húsvét után április 16-án este fél 9-kor folytatódik Nassim Soleimanpour iráni szerző Fehér nyuszi, vörös nyuszi című darabjának online stream-sorozata. Ezt a darabot egy színész életében csak egyetlen alkalommal játszhatja el, anélkül, hogy előzetesen bármit tudna arról, mit kell csinálnia. A produkció kísérlet a színház, a játék hatalmának demonstrációjára, mindemellett élőben próbálja bizonyítani azt a tételt, hogy a kreativitás a legnehezebb helyzetekben is segíthet a megoldásban. Ez alkalommal Thuróczy Szabolcs vállalta a kihívást.