fbpx

Az IKEA új wifi hangszórós képkerettel rukkolt elő

Az új SYMFONISK képkeret-wifi hangszóróval egyszerre nyújt lehetőséget a zenehallgatás élményére és a műalkotásban való gyönyörködésre.

Kutatások támasztják alá, hogy a zene a legfontosabb kellék ahhoz, hogy megfelelő hangulatot teremtsünk otthonunkban. Az IKEA és a Sonos felismerte a hangzásminőség fontosságát és az otthoni életünkre gyakorolt pozitív hatását. Az IKEA a lakberendezés területén szerzett tapasztalataival, a Sonos pedig a hangtechnikai szakértelmével járult hozzá a közös munkához, így a SYMFONISK csodásan ötvözi a kiváló hangminőséget és a nagyszerű dizájnt.

A képkeret-hangszóró wifivel működik, így akár egymagában, akár a SYMFONISK sorozat egyéb hangszóróival vagy bármelyik Sonos hangszóróval kombinálva is lehet használni. Az új hangszóró is a Sonos hangrendszer része, így a felhasználó több mint 100 streamszolgáltatóhoz, illetve az összes Sonos hangszóróhoz csatlakozni tud. A SYMFONISK wifi hangszórós képkeret 2021. július 15-től lesz kapható az IKEA áruházakban és online, az IKEA.com weboldalon, Európában és Észak-Amerikában. A többi piacon később válik elérhetővé.