fbpx

Koncerthelyszínnel egybekötött újhullámos kávézó nyílik Budapesten

Augusztus 29-én újabb közösségi térrel színesedik Budapest kulturális életének palettája, ugyanis hivatalosan is megnyitja kapuit az ISON. Zene, specialty kávé és különleges hangulat várja azokat, akik betérnek a Hársfa utca és a Barcsay utca sarkán található helyiségbe.

Az ISON a Szent Efrém Férfikar koncertjével indítja útjára a legelső szezonját augusztus 29-én, mint koncerthelyszín. A kávézó kínálatába pedig már a nyitónapon mindenki belekóstolhat: ugyanis aznap már reggel 8-tól finom specialty kávéval, péksüteményekkel és italokkal várnak mindenkit az ISON-ban. Az ételek és az italok elfogyasztása közben megtekinthető az a pop-up kiállítás is, ami bemutatja, hogyan született újjá a 12 éve használaton kívüli erzsébetvárosi üzlethelyiség és alakult át 21. századi közösségi térré.

A szervezők a gyermekek számára is készültek programokkal: a legkisebbek a játszósarokban élvezhetik a nyitóeseményt, a játékos kedvű nagyok pedig a nap folyamán többször is interaktív közös zenélésben vehetnek részt a Szent Efrém Férfikar tagjaival.

A hivatalos megnyitó 18:00 órakor kezdődik, amire támogatói jegyeket lehet váltani: a közönség nem „csak” egy exkluzív koncertélményben részesül ezáltal, hanem örökbe is fogad egy ülőhelyet, egy konkrét széket az ISON-ban. A megnyitó tehát egyben székfoglaló is, így a résztvevők valóban részesei lehetnek az ISON jelenének és jövőjének.

Nyitókép forrása: cottonbro from Pexels