I. A játék szervezője, időtartama, nyeremény

A kulturfroccs.hu szervezte játékban (továbbiakban: játék) való részvétel ingyenes. A játékban azok vehetnek részt, akik 2021.03.24. – 2020.04.06. 00:00:00 között hozzászólnak a linken szereplő Instagram- és/vagy Facebook-bejegyzéshez és belikeolják azt, valamint követik a Kultúr Fröccs és a Mandmo Art Instagram- és Facebook-oldalát (továbbiakban: játékban résztvevő bejegyzés). A játékot a Kultúr Fröccs oldal tulajdonosa, Thar Tristan Sebastien E.V. szervezi (továbbiakban: Szervező), azért ő felel. A nyereményt a Szervező ajánlja fel, amely a következő: 5-5 db egyedi grafikával készült képeslap.

II. Játék menete

A játékban bárki részt vehet, aki a játék időtartama alatt a játékban résztvevő bejegyzésnél teljesíti a megadott feltételeket.

III. Sorsolás és kiértesítés

A nyereményt 2021.04.06-án sorsoljuk ki azon játékosok között, akik eleget tettek a fenti feltételeknek. A nyertest az AppSorteos.com oldallal, a kommentelők közül fogja a rendszer kiválasztani. Minden hozzászólót csak egyszer fog számolni a program. A főnyertessekkel egy időben pótnyerteseket is sorsolunk. A nyertesek beleegyeznek, hogy a nevüket nyilvánosan megjelenítsük Instagram- és Facebook-oldalunkon. A nyeremény átvételéhez szükséges, hogy a nyertesek Instaramon és Facebook oldalon küldött üzenetben jelentkezzenek az oldal adminisztrátorainál. A nyerteseknek 5 napja van arra, hogy jelentkezzenek. Amennyiben a nyertesek elveszítik a jogosultságukat a nyeremény átvételére, úgy a pótnyertes válik jogosulttá az átvételre. A pótnyertes ugyanolyan feltételek mellett veheti át nyereményét, kiértesítése a fentiekkel megegyező. Amennyiben a pótnyertes is elveszíti a jogosultságát a nyeremény átvételére, további pótnyertes kisorsolására nem kerül sor, az adott nyereményt a Szervező saját belátása szerint hasznosítja a továbbiakban. A nyereményt a Szervező postai úton eljuttatja a nyerteshez.

IV. Adatkezelés

A nyertesek adatait (nevét) a Szervező a kiértesítéstől számított 30 napig tárolja, azt illetéktelen harmadik félnek nem szolgáltatja ki.

V. Egyéb rendelkezések

A nyeremény nem adóköteles, mivel azt a szervező részére harmadik fél díjmentesen felajánlotta. A játékban nem vehetnek részt Kultúr Fröccs tulajdonosa, szerzői. A Játék teljes mértékben független az Instagram-tól és a Facebook-tól, azt az Instagram és a Facebook semmilyen formában nem támogatja, és semmilyen módon nem vesz részt benne. A promóciót az Instagram és a Facebook sem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi és nem kapcsolódik sem az Instagramhoz, sem a Facebookohoz.

2021.03.24. Kultúr Fröccs.