I. A játék szervezője, időtartama, nyeremény

A kulturfroccs.hu szervezte játékban (továbbiakban: játék) való részvétel ingyenes. A játékban azok vehetnek részt, akik 2020.09.03 – 2020.09.11 00:00:00 között hozzászólnak a linken szereplő Facebook-bejegyzéshez és belikeolják azt, valamint likeolják a Kultúr Fröccs Facebook-oldalát (továbbiakban: játékban résztvevő bejegyzés). A játékot a Kultúr Fröccs oldal tulajdonosa, természetes személy szervezi (továbbiakban: Szervező), azért ő felel. A nyereményt a Szervező ajánlja fel, amely a következő: 1 db digitális grafikai kép nyertes által választott formában megrajzolva.

II. Játék menete

A játékban bárki részt vehet, aki a játék időtartama alatt a játékban résztvevő bejegyzésnél teljesíti a megadott feltételeket.

III. Sorsolás és kiértesítés

A nyereményt 2020.09.11-én sorsoljuk ki azon játékosok között, akik eleget tettek a fenti feltételeknek. A nyertest a Facebooknyertes.com oldallal, a kommentelők közül fogja a rendszer kiválasztani. Minden hozzászólót csak egyszer fog számolni a program. A főnyertessel egy időben pótnyertest is sorsolunk. A nyertes beleegyezik, hogy a nevét nyilvánosan megjelenítsük Facebook oldalunkon. A nyeremény átvételéhez szükséges, hogy a nyertes Facebookon küldött üzenetben jelentkezzen az oldal adminisztrátorainál. A nyertesnek 5 napja van arra, hogy jelentkezzen. Amennyiben a nyertes elveszíti a jogosultságát a nyeremény átvételére, úgy a pótnyertes válik jogosulttá az átvételre. A pótnyertes ugyanolyan feltételek mellett veheti át nyereményét, kiértesítése a fentiekkel megegyező. Amennyiben a pótnyertes is elveszíti a jogosultságát a nyeremény átvételére, további pótnyertes kisorsolására nem kerül sor, az adott nyereményt a Szervező saját belátása szerint hasznosítja a továbbiakban. A nyereményt a Szervező elektronikus úton eljuttatja a nyerteshez.

IV. Adatkezelés

A nyertesek adatait (nevét) a Szervező a kiértesítéstől számított 30 napig tárolja, azt illetéktelen harmadik félnek nem szolgáltatja ki.

V. Egyéb rendelkezések

A nyeremény nem adóköteles, mivel azt a szervező részére harmadik fél díjmentesen felajánlotta. A játékban nem vehetnek részt Kultúr Fröccs szerzői. A Játék teljes mértékben független a Facebook-tól, azt a Facebook semmilyen formában nem támogatja, és semmilyen módon nem vesz részt benne. A promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi és nem kapcsolódik a Facebookhoz 2020.09.02. Kultúr Fröccs.